«Tη συζήτηση για την ομοφυλοφιλία την κάναμε μέσα σε τρία λεπτά» - Η αποκάλυψη του Μάριου Αθανασίου για τη σχέση με τον γιο του

Πρόκειται για το παιδί, που απέκτησε με τη Μαρία Σολωμού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Tη συζήτηση για την ομοφυλοφιλία την κάναμε μέσα σε τρία λεπτά» - Η αποκάλυψη του Μάριου Αθανασίου για τη σχέση με τον γιο του

Την Πέμπτη (26/10) ο Μάριος Αθανασίου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό με τον ηθοποιό να παραχωρεί μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, για την οικογένειά του, την εμπλοκή στην πολιτική και τη νέα σειρά, που παίζει στον ΑΝΤ1.

Ο λόγος για το ''Ο πρώτος από εμάς'' με τον Αθανασίου να ενσαρκώνει έναν άνδρα, που έχει φέρει στη ζωή δύο παιδιά με την σύζυγό του, ωστόσο στη συνέχεια της πορείας του συγκρούεται με την φύση του, που προτιμάει ερωτικές επαφές με άνδρες.

Με αφορμή το ρόλο του στη σειρά, ο Μάριος Αθανασίου θέλησε να μιλήσει για το κομμάτι της ομοφυλοφιλίας, αλλά για τον τρόπο, που συζήτησε για το θέμα αυτό με τον γιο του Αλέξανδρο (δείτε τον εδώ μικρό) και τις δύο του κόρες.

Η συζήτηση του Μάριου Αθανασίου με τον γιο του για την ομοφυλοφιλία

«Με τον γιο μου, τη συζήτηση για την ομοφυλοφιλία την κάναμε μέσα σε τρία λεπτά, ακόμη και με τις μικρές μου, επειδή θα έβλεπαν τη σειρά, θεώρησα πως έπρεπε να κάνω τη συζήτηση, γιατί τα παιδιά είναι λίγο άγρια, κατά πάσα πιθανότητα μπορεί κάποιοι να το κορόιδευαν στο σχολείο. Του ξήγησα μέσα σε λίγα λεπτά και το ξεκαθαρίσαμε. Δεν ήταν κάτι περίεργο», είπε ο Μάριος Αθανασίου.

Η ανάρτηση του Μάριου Αθανασίου για τη σκηνή του φιλιού στη σειρά

«Εσείς που φοβάστε για τα πρότυπα, μην αγχώνεστε γιατί δεν έχετε επηρεαστεί από ανίκανους ηγέτες, κατευθυνόμενους δημοσιογράφους, διεφθαρμένους δικαστές, παιδοβιαστές, γυναικοκτόνους, εμπόρους ναρκωτικών, γυναικών, όπλων, παιδιών, εκβιαστές, μαφιόζους και αμόρφωτους που ορίζουν τις ζωές σας. Ή μήπως αυτό φοβάστε», αναφέρει ο Μάριος Αθανασίου.

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ