Δεν σταματάνε πουθενά Μιλλούση & Πετρούνιας - Ανέβηκαν βουνά και μπήκαν σε ποτάμια μαζί με τις κόρες του

Μοναδικές φωτογραφίες από την εξόρμησή τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
vasilikimillousi - Instagram
vasilikimillousi - Instagram

Μία νέα ιστορική κατάκτηση μπήκε στο βιογραφικό του Λευτέρη Πετρούνια (δείτε εδώ) με τον παγκόσμιο πρωταθλητή να δίνει για πολλοστή φορά ψυχή και σώμα - έχοντας πάντα τη στήριξη της αγαπημένης του οικογένειας.

Ο λόγος για τη Βασιλική Μιλλούση και τις δύο κόρες, που έχει φέρει στη ζωή μαζί με τον Πετρούνια. Αυτές τις ημέρες λοιπόν, οι τέσσερις τους αποφάσισαν να κάνουν όλοι μαζί μία εξόρμηση μετά την κατάκτηση του μπαμπά τους.

Το βουνό και συγκεκριμένα το Μέτσοβο ήταν ο προορισμός, που επέλεξαν με τη Βασιλική Μιλλούση να δημοσιεύει φωτογραφίες τους στο instagram, με την οικογένεια να εξερευνάει ποτάμια της περιοχής και την μοναδική φυσική ομορφιά, που προσφέρει ο τόπος.

Η ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση από την οικογενειακή εξόρμηση

«Τα βουνά ήταν σχεδόν μονόδρομος, μετά από το στρες που είχαμε και οι δύο.. ίσως και οι τέσσερις!», έγραψε η Βασιλική Μιλλούση.

Η διαφορά ηλικίας του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση

Η Βασιλική Μιλλούση παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Μαμά-δες και απόσπασμα αυτής παρουσιάστηκε στον αέρα του Happy Day. Η διάσημη πρωταθλήτρια μίλησε αναλυτικά για την σχέση της με τον σύζυγό της, Λευτέρη Πετρούνια, την γνωριμία τους, αλλά και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει μαζί (δείτε τους όλους μαζί να κάνουν γυμναστική).

«Με τον Λευτέρη έχουμε πέντε χρόνια διαφορά ηλικίας. Εγώ είμαι πιο μεγάλη. Στην αρχή είχα αυτή τη σκέψη ότι είναι μικρούλης και απλώς θα περάσουμε καλά. Μέχρι εκεί, δε μπορούμε να κάνουμε και τίποτα παραπάνω. Ήταν μικρός, εγώ ήμουν ώριμη γυναίκα. Με όμως διέψευσε πολύ. Εγώ είχα το θέμα από την αρχή, δεν τον έπαιρνα στα σοβαρά. Ο Λευτέρης είχε πει ότι θα με παντρευτεί. Ήταν σαν αυτό που είχα πει εγώ ότι θα γίνω Ολυμπιονίκης… Ακόμα μου το λέει», είπε χαρακτηριστικά.