Cash or trash: Έβγαλε σε πλειστηριασμό οικογενειακό αντικείμενο - Έφυγε κλαίγοντας η Ρίκα Διαλυνά

Ο σημαντικός λόγος που την ανάγκασε να το πουλήσει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Cash or trash: Έβγαλε σε πλειστηριασμό οικογενειακό αντικείμενο - Έφυγε κλαίγοντας η Ρίκα Διαλυνά

Μια μεγάλη έκπληξη ήταν το πρόσωπο, που εμφανίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης (26/10) στο Cash or trash με την ηθοποιό, Ρίκα Διαλυνά να εκθέτει ένα αντικείμενο από την οικογένειά της, το οποίο ζήτησε να εκτιμηθεί.

Ο λόγος για ένα τρίφυλλο παραβάν με χρυσές λεπτομέρειες, το οποίο έχει στην κατοχή της η ηθοποιός από τον παππού της και στη συνέχεια η ίδια το διατήρησε μέσα στο σπίτι της με μεγάλη προσοχή και αγάπη.

Δείτε επίσης: «Έχω ένα παράπονο από τον σύζυγο μου, δεν...» - Η εξομολόγηση της Ρίκα Διαλυνά για τον άντρα της που έχει φύγει από την ζωή

Εν τέλει, αφού έγινε μεγάλη συζήτηση από τους εκτιμητές για το παραβάν και το ποσό, που θα δημοπρατηθεί εκείνη, που το ''χτύπησε'' ήταν η Ειρήνη Πλευράκη με τελικό πόσο τα 1.000 ευρώ. Λίγο πριν αποχωρήσει η Ρίκα Διαλύνα είδαμε να κλαίει και να φορτίζεται συναισθηματικά, μιας και δίνει ένα κομμάτι από τη ζωή της.

Η συγκίνηση της Ρίκας Διαλυνά στο Cash or trash

«Είναι θέμα χώρου, που το πουλάω, δεν είναι θέμα χρημάτων», είπε η Ρίκα Διαλυνά.

«Θα με είχε στραγγαλίσει, θα είχε πετάξει το άψυχο κορμί μου»

Η Ρίκα Διαλυνά είναι μία γυναίκα η οποία έχει περάσει πολλές δύσκολες στιγμές στη ζωή της, ωστόσο έχει καταφέρει να βγει πιο δυνατή μέσα από αυτές. Πριν από τρία χρόνια, μάλιστα, έζησε ένα σκηνικό τρόμου που θύμιζε ταινία και μίλησε γι' αυτό πρώτη φορά στην εφημερίδα Espresso και στον Γιάννη Αρμουτίδη.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο, ένας άγνωστος άντρας της χτύπησε την πόρτα. Ενώ η ίδια δεν είχε αντιληφθεί τίποτα αρχικά, λίγα λεπτά με την συζήτησή τους, κατέληξε να φοβάται για την ζωή της. Χρειάστηκαν τρία χρόνια ψυχοθεραπείας για να μπορέσει να μιλήσει "ανοιχτά" για όσα έζησε.

«Είναι απολύτως βέβαιο ότι θα με είχε στραγγαλίσει, θα είχε πετάξει το άψυχο κορμί μου στο σπίτι, θα είχε κλειδώσει την πόρτα και θα με βρίσκατε μετά από μέρες. Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι ένας συμπαθής και καθώς πρέπει κύριος –αυτή την εντύπωση μου έδωσε όταν τον πρωτοσυνάντησα- θα ήταν ο παρ’ ολίγον δολοφόνος μου», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Η Ρίκα Διαλυνά βρέθηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας της για να συναντήσει τον υποτιθέμενο συντηρητή του ασανσέρ, όμως όταν εκείνη έφυγε και επέστρεψε στο διαμέρισμά της, συνειδητοποίησε πως εκείνος την ακολουθούσε και μπήκε μαζί της μέσα, ξαφνιάζοντάς την και λέγοντάς της πως έχει κάποια διαρροή ρεύματος στην κουζίνα. Εκείνη δεν αντιλήφθηκε περί τίνος πρόκειται και έτσι άρχισε να τον ρωτά τι είναι διαρροή ρεύματος και πώς εντοπίζεται.

Ρίκα Διαλυνά

Εκείνη τη στιγμή, έχοντας αφήσει την εξώπορτα ανοιχτή, έφυγε ο γείτονας του απέναντι διαμερίσματος και μόλις πήγε να κλείσει την πόρτα, κατάλαβε πως τα κλειδιά που είχε από μέσα, δεν ήταν στην θέση τους. Πριν προλάβει, ωστόσο, να πει οτιδήποτε, ο "συντηρητής" άρχισε να ουρλιάζει πως το σπίτι ήταν άδειο και αμέσως με μία κίνηση των χεριών του έπεσε κάνω της και την ακινητοποίησε.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει η Ρίκα Διαλυνά - «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση»

Επειδή όμως η ίδια άρχισε να τρέμει, πιθανώς να τον φόβισε η κατάστασή της και τότε είναι που ο άνδρας αυτός το έβαλε στα πόδια. Εν τέλει, η ηθοποιός κατάλαβε πως ο θύτης είχε πληροφορηθεί πως έμενε μόνη της και περίμενε να βρει αντικείμενα αξίας και χρήματα μέσα στο σπίτι και στόχο είχαν αφού την βασανίζουν να αφήσουν το άψυχο σώμα της στο ίδιο της το διαμέρισμα.