«Να σταματήσουν να λένε ότι είμαι έγκυος! Δεν θα κάνω παιδί» - Ξέσπασε η Ζέτα Μακρυπούλια για τη μητρότητα

«Το στεφάνι δεν μου λέει κάτι, είναι μια κοινωνική υποχρέωση»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Να σταματήσουν να λένε ότι είμαι έγκυος! Δεν θα κάνω παιδί» - Ξέσπασε η Ζέτα Μακρυπούλια για τη μητρότητα

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η συνέντευξη της Ζέτας Μακρυπούλια στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω το βράδυ της Πέμπτης 26/10. Έχοντας απέναντι της τον Νίκο Χατζηνικολάου (δείτε το παράπονο που της έκανε στην αρχή), είχαν μια πολύ όμορφη συζήτηση, με την παρουσιάστρια να κάνει εξομολογήσεις μέσα από την καρδιά της.

Για πρώτη φορά μίλησε για τις άσχημες συμπεριφορές που έχει δεχτεί από τις εκπομπές και τους δημοσιογράφους, που είχαν ως αποτέλεσμα να παθαίνει κρίσεις πανικού, επιλέγοντας να αποστασιοποιηθεί από αυτά που γράφονται και να "κλειστεί" στο σπίτι της.

Μεταξύ άλλων, η Ζέτα Μακρυπούλια αναφέρθηκε και στο θέμα της μητρότητας, αφού κατά καιρούς διάφορα sites και περιοδικά έχουν γράψει πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Η εξομολόγηση της Ζέτας Μακρυπούλια για την εγκυμοσύνη

Ξεκαθάρισε λοιπόν, πως δεν θα κάνει παιδί για αυτό πρέπει όλοι να σταματήσουν να λένε πως είναι έγκυος. Ναι μεν μπήκε στην διαδικασία να σκεφτεί τη μητρότητα, ωστόσο, καταλάβαινε πως το κάνει για εγωιστικούς λόγους.

«Να σταματήσουν να λένε ότι είμαι έγκυος. Δεν θα κάνω παιδί. Δεν είναι ο στόχος μου πια αυτός. Έχω περάσει πολλά στάδια... Έζησα σαν παντρεμένη στις σοβαρές μου σχέσεις. Το στεφάνι δεν μου λέει κάτι, είναι μια κοινωνική υποχρέωση. Θα παντρευόμουν αν έκαναν παιδί λόγω γραφειοκρατίας. Έχω και ένα θέμα με την δέσμευση. Τα παιδιά κάπως μπήκα στη διαδικασία μήπως κάνω και κατάλαβα κάθε φορά που το σκεφτόμουν - μετά τα 35 - ότι ήταν για λάθος εγωιστικούς λόγους», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ όλη την συνέντευξη της!

H έκπληξη του Νίκου Μουτσινά

Ο Νίκος Μουτσινάς με την Ζέτα Μακρυπούλια είναι κολλητοί φίλοι εδώ και αρκετά χρόνια. Μάλιστα, μαζί έχουν περάσει πολύ δύσκολες περιόδους τους, ενώ έχουν κάνει και πολλές κοινές καλοκαιρινές διακοπές. Έτσι λοιπόν, δεν γινόταν να μην της κάνει μια έκπληξη στο πλατό.

«Θέλω να πω τόσα πολλά για εσένα. Η Ζέτα είναι ένα δώρο, ένα πλάσμα που έχει μεγάλη εξέλιξη μέσα στα χρόνια, σαν άνθρωπος, σαν φίλη, επαγγελματικά δεν θα το συζητήσω, είναι πολύ σκληρή αντίπαλος. Είναι ένα πολύ δίκαιο πρόσωπο, πολλές φορές αδικεί τον εαυτό της βέβαια, αλλά αυτή είναι μια άλλη κουβέντα. Είναι μια φίλη με όλη την έννοια της λέξης, μπορείς να της πεις τα πάντα, δεν σε κριτικάρει καθόλου. Μου λείπει γιατί όλο κάτι ταξίδια κάνει και δεν την βλέπω. Είναι πολύ πιο όμορφη εσωτερικά από ότι εξωτερικά. Νιώθω ευλογημένος που ανήκω στους στενούς της φίλους», είπε ο παρουσιαστής, με την Ζέτα να συγκινείτε και να μιλάει για αυτόν με τα καλύτερα λόγια.