Οι φήμες για τρίτο πρόσωπο στον γάμο Σεφερλή - Τσαβαλιά και η δημόσια αποκάλυψη της σήμερα: «Ήμουν στο θίασο του Μάρκου»

Τέλος τα ψέματα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι φήμες για τρίτο πρόσωπο στον γάμο Σεφερλή - Τσαβαλιά και η δημόσια αποκάλυψη της σήμερα: «Ήμουν στο θίασο του Μάρκου»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου εντοπίστηκε σε δημόσια έξοδο της και η κάμερα της εκπομπής Happy Day στον ALPHA, την ρώτησε για την αναβολή του γάμου της με τον Κώστα Πηλαδάκη, ο οποίος ήταν να πραγματοποιηθεί το περασμένο καλοκαίρι.

Πολλά ακούστηκαν σχετικά με τη σχέση τους, βγαίνοντας φήμες πως βρίσκονται στα χωρίσματα λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων της ηθοποιού. Τελικά ωστόσο τίποτα δεν ίσχυε.

Οι δηλώσεις της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου

«Εγώ με την σχέση μου είμαι μια χαρά, όχι δεν ισχύει ότι έχουμε χωρίσει. Δεν με ενοχλούν καθόλου αυτά τα δημοσιεύματα Επειδή καθυστέρησε ο γάμος που είχα πει ότι θα γίνει φέτος, αλλά ήταν φυσικό και επόμενο όταν το καλοκαίρι ήμουν στο θέατρο και ο Κώστας είχε δουλειές, δεν υπήρχε χρόνος να γίνει κάτι τέτοιο και δεν θέλω να κάνω βιαστικές κινήσεις και να μην το απολαύσω», απάντησε σχετικά.

Στη συνέχεια απάντησε και στις φήμες που κυκλοφορούν κατά καιρούς για την ίδια, σχολιάζοντας έναν τίτλο που έλεγε πως είναι το τρίτο πρόσωπο στο γάμο της Έλενας Τσαβαλιά και του Μάρκου Σεφερλή, όταν με τον κωμικό συνεργαζόντουσαν στο θέατρο.

«Κατά καιρούς έχουν ειπωθεί πάρα πολλά αβάσιμα σχόλια. Είχαν πει ότι ήμουν το τρίτο πρόσωπο στον γάμο Σεφερλή - Τσαβαλιά. Ήμουν στο θίασο του Μάρκου και είχαν βγάλει τέτοια θέματα. Κάποια στιγμή είπαν ότι κάτι τρέχει με τον Ντάνο που βγήκαμε και είπαμε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Υπάρχουν κατά καιρούς αυτά», δήλωσε.

«Ξ@κ@λ@ του survivor και του Σεφερλή» - Η αποστομωτική της απάντηση σε χυδαίο σχόλιο

Στο Instagram υπάρχουν πολλά ανώνυμα προφίλ που μιλούν απαράδεκτα απέναντι στα δημόσια πρόσωπα. "Θύμα" ενός τέτοιου ανώνυμου προφίλ έπεσε και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Η ηθοποιός ωστόσο, μοιράστηκε δημόσια το εν λόγω σχόλιο.

Με αφορμή μια ανάρτηση που έκανε στο story της σχετικά με ένα άρθρο, δέχτηκε ένα αρκετά χυδαίο μήνυμα με αποτέλεσμα να ξεσπάσει.

«Αϊ μαρή μας έγινες και εσύ κουλτουριάρα! Ξ@κ@λ@ του survivor και του Σεφερλή», έγραφε το μήνυμα που δέχθηκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο Instagram.

«Κρύψου πίσω από ένα ψεύτικο προφίλ. Μάλλον δεν έχεις τα κότσια να δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό… Η μάλλον δεν έχεις έναν. Γιατί αν είχες προσωπικότητα δεν θα καθόσουν όλη ημέρα να προσπαθείς να υποβιβάσεις τους άλλους. Θα ήθελα πολύ να σε βρίσω αλλά λέω να σταθώ στο ύψος μου. Γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν είσαι για βρίσιμο... Είσαι μόνο για λύπηση», του απάντησε και τον αποστόμωσε.

Ναυσικά Παναγιοτοπούλου Instagram