Ζέτα Μακρυπούλια: «Τον Γιώργο τον ερωτεύτηκα...» - Όλη η αλήθεια για τον ρόλο της "Αμαλίας" στο "Παρά Πέντε"

H αποκάλυψη του Γιώργου Καπουτζίδη

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Μια ευχάριστη παρέμβαση έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης το βράδυ της Πέμπτης 26/10 στην πρεμιέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1, "Ενώπιος Ενωπίω", του Νίκου Χατζηνικολάου, στην οποία βρέθηκε καλεσμένη, η Ζέτα Μακρυπούλια (δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη). Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ αλλων πώς γεννήθηκε ο ρόλος της "Αμαλίας", στη σειρά "Παρά Πέντε".

Η αποκάλυψη του Γιώργου Καπουτζίδη για τον ρόλο της "Αμαλίας" στο "Παρά Πέντε"

«Η Ζέτα ήξερε για το Παρά Πέντε. Επίσης ήξερε και τον ρόλο της. Γιατί ο ρόλος της προέκυψε όταν μου είπε σε κάποια φάση "Πάω να καπνίσω". Μου το είπε μία, μου είπε δύο και την ρωτάω "Μου λες πάω να καπνίσω;" με προφορά στο ν; "Μου λέει, ναι". Και για πρώτη φορά είδα σε αυτό το αγγελικό πρόσωπο μία μικρή ρωγμή. Έτσι δημιουργήθηκε λοιπόν η "Αμαλία"» είπε αρχικά.

«Εκείνο το καλοκαίρι που κάναμε διακοπές μαζί στη Μήλο, η Ζέτα ήταν τότε σε δεσμό με τον Αντώνη Ρέμο. Χώρισαν και θυμάμαι είχε γραφτεί σε ένα περιοδικό "Άραγε τώρα που χώρισε με τον Αντώνη Ρέμο, υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε ξανά μαζί της;" Και θυμάμαι το διαβάζω, δεν της το είπα για να μην στεναχωρεθεί. Και κάνω "καλά, καλά θα δείτε".» πρόσθεσε.

Δείτε επίσης: «Να σταματήσουν να λένε ότι είμαι έγκυος! Δεν θα κάνω παιδί» - Ξέσπασε η Ζέτα Μακρυπούλια για τη μητρότητα

Η Ζέτα Μακρυπούλια, μίλησε και εκείνη από την πλευρά της για τον ρόλο της "Αμαλίας" τονίοζντας: «Ο Γιώργος είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου και στην επαγγελαμτική και στην προσωπική. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Μπορώ να πω κι εγώ να πω την ιστορία από τη δική μου την πλευρά. Πρώτη φορά μου άφησε ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή, γιατί ήταν να δουλέψουμε μαζί στο Σεσουάρ για δολοφόνους. Και παίρνω ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή και ακούω "Λέγομαι Γιώργος Καπουτζίδης και έμαθα ότι φέτος θα δουλέψουμε μαζί στο ίδιο κομμωτήριο". Αυτό ήταν, τελείωσε. Τον Γιώργο τον ερωτεύτηκα. Τον έρωτα δεν τον νιώθω μόνο με τους άντρες της ζωής μου αλλά και με τους φίλους μου. Με τον Γιώργο έπαθα τρέλα.» είπε.

«Ήμασταν μαζί πρωί, βράδυ και τότε έγραφε το Παρά Πέντε. Είχαμε ένα δέσιμο από το πουθένα. Δεν θυμάμαι να του έχω πει πάω να καπνίσω, όμως στην παράσταση πέθαινε μία Αμαλία. Και του έλεγα φαντάζεσαι να βγω και να πω κάποια στιγμή ότι "Η Αμαλία είναι νεκρή" (με προφορά) και δεν μπορούσε καθόλου να το διαχειριστεί. Του το έκανα για πλάκα. Και ήρθε μια μέρα και μου λέει "δεν ξέρω αν θα ήθελες, αλλά έχω σκεφτεί κάτι. Θα σου πω το τέλος γιατί ξέρω ότι δεν θα το πεις ποτέ..." και όντως δεν είπα το τέλος ούτε στους γονείς μου».

Δείτε εδώ το βίντεο: