Σπύρος Φωκάς: Σε αναπηρικό καροτσάκι και με μάσκα οξυγόνου - Η νέα φωτογραφία της συζύγου του μέσα από το κέντρο αποκατάστασης

Εμφανώς αδανατισμένος

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP / Facebook - Λίλιαν Φωκά
NDP / Facebook - Λίλιαν Φωκά

Σε κέντρο αποκατάστασης βρίσκεται τους τελευταίους μήνες ο διεθνούς φήμης Έλληνας ηθοποιός, Σπύρος Φωκάς. Είναι φανερά αδυνατισμένος, πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο, και με μάσκα οξυγόνου. Ο σπουδαίος ηθοποιός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας, όπως αναφέρεται σε σημερινό, Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso. Η γυναίκα του, Λίλιαν Φωκά, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, όπου φαίνεται η κατάστασή του τώρα.

Το πρόβλημα υγείας του Σπύρου Φωκά και η φωτογραφία της συζύγου του μέσα από το κέντρο αποκατάστασης

Στο πλευρό του ηθοποιού σαν βράχος στέκεται η σύζυγός του, που έχει το δικό της κρεβάτι στο θεραπευτικό κέντρο στη Μαγούλα, για να μη χρειάζεται να τον αποχωρίζεται. Τα έξοδα του κέντρου αποκατάστασης καλύπτει γνωστός εφοπλιστής, λόγω της μεγάλης αγάπης που του έχει.

Δείτε επίσης: Μελαχρινή με σκουλαρίκι στη μύτη και εκφραστικά μάτια - Αυτή είναι η θετή κόρη του Σπύρου Φωκά

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, ο γνωστός ηθοποιός εδώ και μερικές ημέρες έχει θέσει τον εαυτό του εκτός φωνητικής, και να επικοινωνεί με τη σύζυγό με νοήματα, κάτι που κάνει την ίδια να ανησυχεί. Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα προβλήματα υγείας του άρχισαν πριν από τρία χρόνια, όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο της Κορίνθου και από εκεί να μεταφερθεί στην Αθήνα. Έκτοτε τα πολλαπλά θέματα που προέκυψαν, καθώς και η πυρκαγιά στο Λουτράκι, τον ανάγκασαν να αναζητήσει κέντρο αποκατάστασης, με σκοπό να σταθεί και πάλι όρθιος στα πόδια του.

Στο προφίλ της συζύγου του στο facebook, υπάρχει μία φωτογραφία από το κρεβάτι του κέντρου, και το οποίο έχει συνοδεύσει με το τραγούδι του Γιάννη Πάριου "Μόνο αγάπη".

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

Σπύρος Φωκάς

Οι αποκαλύψεις της Λίλιαν για την υγεία και τη ζωή της με τον Σπύρο Φωκά πριν λίγο καιρό

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εφημερίδα Espresso και στον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα.

Νιώθει σταρ;

Το μόνο που ξέρει είναι πόσο μετράει το ρολόι του. Όχι, καθόλου, αλλιώς θα είχε άλλη αντιμετώπιση. Είναι τόσο ήρεμος με την καριέρα του, με όσα έζησε, που δεν ξέρει πόσο μεγάλος υπήρξε.

Τόσο πολύ τον αγαπάτε λοιπόν και ας ζείτε σήμερα με μόνο μια πενιχρή σύνταξη;

Δεν υπάρχει ζωή για μένα χωρίς τον Σπύρο. Για μένα ο Σπύρος είναι τα πάντα. Ποτέ δεν υπήρξε φτωχός. Είναι τόσο πλούσιος στην καρδιά και στο μυαλό, που στα μάτια μου φαντάζει αδαμαντωρυχείο. Μέσα του είναι ένα κομμάτι μάλαμα. Είναι το χρυσάφι μου!

Η τελευταία περιπέτεια της υγείας του τρόμαξε τους πάντες…

Εγώ ήμουν πολύ καλύτερα ψυχολογικά από τις προηγούμενες φορές που είχαμε να αντιμετωπίσουμε διάφορα περιστατικά με την υγεία του. Ίσως γιατί η ασφάλεια που είχαμε σε αυτό το μεγάλο ιατρικό κέντρο με όλους τους ιατρούς να είναι από πάνω μας μάς δημιούργησε αυτό το θετικό κλίμα.

Σπύρος και Λίλιαν Φωκά

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης μίλησε για την δική της ζωή, αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε μόνη, αλλά και μαζί του ως ζευγάρι, μεγαλώνοντας παράλληλα την κόρη της.