«Πιο πολύ στεναχωριέμαι βλέποντας αυτή τη συνέντευξη γιατί...» - "Άφωνη" η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την εξομολόγηση της Ζέτας Μακρυπούλια

«Ήξερα ότι είναι ένα κορίτσι που ψάχνει το μέσα του αλλά...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Πιο πολύ στεναχωριέμαι βλέποντας αυτή τη συνέντευξη γιατί...» -

Η εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε η Ζέτα Μακρυπούλια, το βράδυ της Πέμπτης 26/10, στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, σχολιάστηκε, από την εκπομπή Happy Day, το πρωί της Παρασκευής 27/10.

Η Ζέτα Μακρυπούλια μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως κάνει ριζικές αλλαγές στη ζωή της τα τελευταία χρόνια, ενώ εξομολογήθηκε τις κρίσεις πανικού που είχε την περίοδο που ματαίωνε τα πάντα στη ζωή της. Δεν δίστασε επίσης, να αναφερθεί στα αρνητικά δημοσιεύματα προς το πρόσωπο της τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο (δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη).

"Άφωνη" η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την εξομολόγηση της Ζέτας Μακρυπούλια

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σχολίασε όλα όσα ακούσε και εξήγησε για ποιον λόγο στενοχωρήθηκε παρακολουθώντας τη συνέντευξη αυτή (δείτε εδώ την τηλεθέαση που έκανε η περμιέρα).

«Θέλω να πω για τη Ζέτα Μακρυπούλια την οποία εκτιμώ πολύ. Πότε δεν καβάλησε το "καλάμι". Πιο πολύ στεναχωριέμαι βλέποντας αυτή τη συνέντευξη γιατί βλέπω ένα κορίτσι που τα έχει όλα, είναι πανέμορφη, είναι επιτυχημένη και αντιλαμβάνομαι για πρώτη φορά ότι πέρασε τόσο δύσκολα», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ήξερα ότι είναι ένα κορίτσι που ψάχνει το μέσα του, κάνει ενδοσκόπηση, την παρακολουθώ στα social media, βλέπω ότι της αρέσει να βρίσκεται στη φύση, να αναζητά διεξόδους εκτόνωσης, αλλά το ότι πέρασε τόσο δύσκολα μέσα της με κρίσεις πανικού, να νιώθει ότι πιάνει πάτο, και ενώ φαινομενικά για όλους εμάς ήταν η απόλυτα ευτυχισμένη, επιτυχημένη, λαμπερή, με οικονομική επιτυχία, με εισιτήρια στο θέατρο και νούμερα τηλεθέασης στην τηλεόραση, εκείνη ήταν δυστυχισμένη. Πιο πολύ στεναχωριέμαι…». κατέληξε.

Δείτε εδώ το βίντεο: