Ενώπιος Ενωπίω: Η τηλεθέαση που έκανε στην πρεμιέρα του με καλεσμένη την Ζέτα Μακρυπούλια

Πως τα πήγε;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ενώπιος Ενωπίω: Η τηλεθέαση που έκανε στην πρεμιέρα του με καλεσμένη την Ζέτα Μακρυπούλια

Πριν από 8 μήνες, στην τελευταία εκπομπή της προηγούμενης σεζόν, το Ενώπιος Ενωπίω και ο Νίκος Χατζηνικολάου είχαν φιλοξενήσει τον παρουσιαστή Νίκο Μουτσινά (δείτε εδώ όσα αποκάλυψε τότε). Την Πέμπτη 26/10, στην πρώτη εκπομπή αυτής της σεζόν καλεσμένη ήταν η φίλη αυτού, Ζέτα Μακρυπούλια. και σύμφωνα με τα ποσοστά τηλεθέασης που καταγράφηκαν στα μηχανάκια της AGB το ποδαρικό έγινε... με το δεξί!

Πρώτο στην late night ζώνη το Ενώπιος Ενωπίω

Όπως θα παρατηρήσετε και στο παρακάτω πλέγμα, η εκπομπή του ΑΝΤ1 βγήκε πρώτη στην ζώνη της κάνοντας στο δυναμικό κοινό 11,3% (9,2-8,8-12,6-11,5-11,4-12,0-13,5-11,5) ενώ μετά ακολούθησε η εκπομπή Αυτοψία του ALPHA με 8,1% (7,2-7,5-9-8,2-8,3-8,5).

Late night

  • ANT1: Ενώπιος ενωπίω 11,3
  • MEGA: The black bachelor 9.8
  • ΕΡΤ: Ηλέκτρα (Ε) 2,8
  • ALPHA: Αυτοψία 8,1

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Η συνέντευξη της Ζέτας

«Έχω ακούσει πολλά, έχω περάσει σε αυτά τα 32 χρόνια πολλά. Είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο, χρειάζομαι την βοήθεια σου, μπορώ να το ανοίξω, απλώς επειδή έχουν περάσει και πάρα πολύ τα χρόνια πια με θυμάμαι να ζω πολύ έντονη κριτική, για μένα πολλές φορές άδικη. Φυσικά και κατανοώ την εργασία οποιουδήποτε, κατανοώ ότι πρέπει κάτι να γράψεις, κατανοώ ότι πρέπει κάτι να πεις αλλά δεν γίνεται να κατανοεί μόνο η μία πλευρά. Επίσης, έχετε κάτι μαγικό οι δημοσιογράφοι. Κάνετε μεμονωμένα τη δουλειά σας αλλά, αν κάποιος πει κάτι για τον κλάδο, για τον τρόπο, τότε γίνεστε μια γροθιά και αυτό πραγματικά το θαυμάζω, γίνεστε μια δύναμη».

«Έχω περάσει λοιπόν, πολλές σκληροπυρηνικές εποχές, εποχές των μεσημεριανών εκπομπών αν θυμάσαι, έχω ζήσει με πάρα πολύ παρακολούθηση κάθε μέρα. Με παρακολουθούσαν αυτοκίνητα, άνθρωποι, φακοί φωτογραφικοί και έχω κάνει αυτό που μου ζήτησε ο Τύπος... να κλειστώ μέσα στο σπίτι μου. Και τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου, ειδικά της προσωπικής μου ζωής, έχω επιλέξει να τη ζω μέσα σε τέσσερις τοίχους. Αυτό όλο έχει κάποιο κόστος αλλά είναι και επιλογή. Θέλω να πιστεύω ότι είναι περασμένα - ξεχασμένα όλα αυτά».

«Είναι τόση πολύ η πίεση και από παντού που δεν έχεις το περιθώριο να μην σε νοιάζει. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είχα τον τρόπο να προστατεύσω κάπως τον εαυτό μου και κυρίως το μέσα μου. Ναι νόμιζα ότι το διαχειρίζομαι, ναι νόμιζα ότι δεν με αγγίζουν όλα αυτά τα πράγματα και κατά μία έννοια όντως δεν με αγγίζουν γιατί τα πολύ πολύ χοντρά πράγματα που έχουν ειπωθεί για μένα δεν μπορούν να με αγγίξουν παραπάνω από το αίσθημα της αδικίας γιατί ξέρω ότι δεν είναι αλήθεια», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ζέτα Μακρυπούλια έπειτα από ερώτηση σχετικά με τα όσα είχαν ειπωθεί και γραφτεί για το πρόσωπό της.

Και συνέχισε σε άλλο σημείο σχετικά με την προσωπική της ζωή: «Νομίζω ότι προκάλεσε και το γεγονός ότι οι σχέσεις μου ήταν με γνωστά πρόσωπα και από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι άλλο. Σημασία πάντως σε όλα αυτά δεν έχει τόσο τι νιώθω ή πως θα το αντιμετωπίσω εγώ αλλά πόσο είσαι εσύ αποφασισμένος να επέμβεις και να ασχοληθείς μαζί μου. Στην ψυχολογία μου έκαναν κακό όλα αυτά, άργησα πάρα πολύ να το καταλάβω και το κατάλαβα τώρα αυτά τα τελευταία πέντε χρόνια που είναι αρκετά κρίσιμα για μένα. Στις σχέσεις μου όχι τόσο, γιατί είχα τον τρόπο να μπορώ να τις προστατεύσω. Δεν καταλαβαίνω, έχω δεχθεί πάρα πολύ άσχημες συμπεριφορές».

Να σημειώσουμε πως πρόσφατα γράφτηκε πως η Ζέτα Μακρυπούλια και ο πρώην σύντροφός της, Μιχάλης Χατζηγιάννης κάνουν προσπάθειες επανασύνδεσης, ωστόσο ο τραγουδιστής καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1 τα διέψευσε όλα αποκαλύπτοντας ποιες είναι οι σχέσεις τους σήμερα.

Λίγο αργότερα, μίλησε και για τις κρίσεις πανικού που είχε αλλά και για την ψυχική της υγεία, η οποία πλέον είναι πάνω από όλα μετά τα όσα βίωσε στο χώρο.

«Είναι πάνω από όλα αυτή τη στιγμή για μένα γιατί χτύπησε ένα πολύ ισχυρό καμπανάκι σε μια περίοδο, προ κορωνοϊού ακόμα, που πάλι ήμουν στη δίνη των συνεντεύξεων γιατί ξεκινούσε μια νέα χρονιά και έπρεπε να δώσω κάποιες συνεντεύξεις που είναι απαραίτητο γιατί είναι οι κανόνες της δουλειάς μας. Έπαθα πανικό. Η δεύτερη κρίση πανικού που έχω πάθει στη ζωή μου, την πρώτη μου την έπαθα στα 27 μου πάνω στη σκηνή του θεάτρου παίζοντας. Δεν ήξερα τι είναι αυτό το πράγμα και ξαφνικά άκουσα εδώ μέσα ένα κρακ και άρχισα να τρέμω επάνω στη σκηνή. Οπότε η πρώτη φορά που χρειάστηκε να ζητήσω βοήθεια ήταν αυτή. Η δεύτερη φορά που έπαθα κρίση πανικού, που πλέον όμως την αναγνώρισα και δεν με επηρέασε τόσο, ήταν αυτή την περίοδο που περιγράφω με αυτές τις συνεντεύξεις όπου πάλι ήμουν σε μια δίνη να δω τι θα με ρωτήσουν, τι θα πω, πως θα το πω για να μην σχολιαστεί αυτό που θα πω και να μπαίνω στη διαδικασία να ζητάω τις συνεντεύξεις για να τις διαβάσω. Να μπαίνω επίσης στη διαδικασία να διαπραγματεύομαι τους τίτλους, γιατί είναι ένα άλλο κεφάλαιο στις συνεντεύξεις ξέχωρο από αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή μεταξύ μας», εξομολογήθηκε.

«Κάποια στιγμή με θυμάμαι να λέω "Τέλος, τέλος! Είναι πολλά τα χρόνια, έχω δώσει πάρα πολλές συνεντεύξεις, έχω πει πολλά πράγματα, από ανούσια μέχρι και μη, δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος πια. Δόξα τω Θεώ υπάρχει και νέα γενιά και εγώ ό,τι έπρεπε να κάνω το έχω κάνει". Από τότε είμαι πολύ πιο ήσυχη», συνέχισε.

«Ξαφνικά άρχισε να μη μου φτάνει όλο αυτό, να θέλω και κάτι άλλο. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι όσα χρόνια μου μένουν, θα είμαι με την ίδια συνθήκη. Επειδή ξέρω ότι είμαι ένας άνθρωπος που τρέμω τις αλλαγές, τώρα το καταλαβαίνω, προσπαθώ να μάθω ότι τα πράγματα δεν μένουν ποτέ για πάντα όπως είναι και αλλάζουν. Την εποχή που θεωρούσα πως ήμουν ευτυχισμένη, ανέμελη, δημιουργική και επιτυχημένη, τώρα την κοιτάζω και βλέπω ότι δεν ήταν μόνο αυτό. Με έπιασε μια ματαίωση και μια αναίρεση των πάντων», συμπλήρωσε.