«Ο κύριος Κασσελάκης μπαίνοντας, άρχισε να...» - Όλη η αλήθεια πίσω από την φωτογραφία του Στέφανου Κασσελάκη και της Έφης Αχτσιόγλου

Τι συνέβη

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Ο κύριος Κασσελάκης μπαίνοντας, άρχισε να...» - Όλη η αλήθεια πίσω από την φωτογραφία του Στέφανου Κασσελάκη και της Έφης Αχτσιόγλου

Την πρώτη του συνεδρίαση με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε ο νέος πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης, το βράδυ της Πέμπτης 26/10 στα γρεαφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου όπου συμμετείχε και η Έφη Αχτσιόγλου.

Υπενθυμίζουμε ότι λίγο πριν την συνεδρίαση ο Στέφανος Κασσελάκης επέστρεψε στην Αθήνα λίγες ημέρες μετά τον γάμο του με τον Tyler McBeth στη Νέα Υόρκη. (δείτε εδώ την πρώτη εμφάνιση του στην Ελλάδα μετά το γάμο του).

Όλη η αλήθεια πίσω από την φωτογραφία του Στέφανου Κασσελάκη και της Έφης Αχτσιόγλου

Ο Στέφανος Κασσελάκης μπήκε ευδιάθετος στο γραφείο εκεί όπου αρχικά χαιρέτησε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους δύο πρώην πολιτικούς αντιπάλους για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ να ανταλλάξουν μια χειραψία και ένα σταυρωτό φιλί. Ωστόσο ένα φωτογραφικό "κλικ" με την Έφη Αχτσιόγλου και τον Στέφανο Κασσελάκη έγινε viral.

Ο φωτογράφος Γιώργος Κονταρίνης μίλησε το πρωί της Παρασκευής 27/10 στην εκπομπή Super Κατερίνα για τη φωτογραφία αυτή που έγινε viral στα social media. «Ο κύριος Κασσελάκης μπαίνοντας, άρχισε να χαιρετάει πρώτα τις κυρίες. Εκεί βγήκε αυτή η φωτογραφία. Το κλίμα ήταν θετικό. Δεν ήταν αρνητικοί με τις κάμερες, υπήρχε ωστόσο μία αμηχανία.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο φωτογράφος.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η εξομολόγηση του

«Σιχαίνομαι την υπερέκθεση. Την έχουμε σκυλοβαρεθεί την έκθεση κι εγώ και ο Tyler. Μας κυνηγάνε λες και δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν. Από όλο τον κόσμο που παρακολουθεί, σας ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για την υπερέκθεση. Δεν είναι επιλογή μου. Προφανώς είμαστε μία πρωτόγονη κατάσταση για την Ελλάδα αλλά να ξέρετε ότι η καρδιά μας ανήκει στη σωστή μεριά της ιστορίας. Και θέλουμε να προσφέρουμε στον τόπο μας και στον τόπο μου. Η Ελλάδα δεν θα πάει μπροστά με νοοτροπίες που υπήρχαν 20 χρόνια πριν.

Ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι μία από τις διακρίσεις που κάνει η ελληνική κοινωνία. Εγώ είμαι ξεκάθαρα με τη μεριά της αλλαγής στην Ελλάδα και σε όποιον αρέσει. Όταν σταματήσουν να ασχολούνται με το τι βέρα φοράω –ορίστε δείτε την, νέες νοοτροπίες στην Ελλάδα-. Αν η άποψή τους είναι επί συγκεκριμένων πολιτικών προτάσεων, θα καταλάβουν πολύ γρήγορα ότι συμφωνούμε. Σε τι διαφωνούμε; Στον διαχωρισμό κράτους εκκλησίας; Στην αναθεώρηση του στρατεύματος; Αυτοί οι άνθρωποι δε συμπαθούν απλά το προφίλ μου, το βιωματικό μου προφίλ. Αυτό δεν είναι πολιτική πρόταση, αυτό είναι κόμπλεξ. Ας ξεκομπλαριστούν, τι να πω;

Απλά πράγματα, εγώ είμαι εδώ για τον κόσμο. Εγώ δουλεύω για τον κόσμο. Να μπορέσουμε να σπάσουμε τους μηχανισμούς των συμφερόντων. Από το ρεύμα, που ξεκοκκαλίζει το μέλλον τους και πάει μέχρι κάτω, τη δικαιοσύνη. Που δεν έχει αποκούμπι ο Έλληνας. Αυτά που λέω είναι καθαρά αριστερά πράγματα. Όποιος θέλει να συνεργαστεί σε κομμάτι ξεκάθαρων πολιτικών προτάσεων, θα δει ότι είμαι σύμμαχός του. Όποιος δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί μου, επειδή ο Στέφανος είναι απόδημος, διαφορετικός ή δούλεψε στον ιδιωτικό τομέα, δεν πειράζει. Εγώ είμαι εδώ για τον κόσμο, αυτός με εξέλεξε και σε αυτόν λογοδοτώ και σε όποιον αρέσει. Απλά πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.