Κωνσταντίνος Πλεύρης: «Ένα μεσημέρι φάγαμε και...» - Η αποκάλυψη για το γιο του μετά την γνωστοποίηση της σχέσης του με την Σιακαβάρα

Η γνωριμία του παιδιού του με τη νέα του σχέση

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Πλεύρης: «Ένα μεσημέρι φάγαμε και...» - Η αποκάλυψη για το γιο του μετά την γνωστοποίηση της σχέσης του με την Σιακαβάρα

Ο γνωστός δικηγόρος, Κωνσταντίνος Πλεύρης παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής "Το Πρωινό", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, και τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο. Μεταξύ άλλων μίλησε για τη νέα του σχέση (δείτε εδώ τις πρώτες του δηλώσεις), με τη Τζόρτζια Σιακαβάρα, αλλά και για το γιο του, Θάνο Πλέυρη.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Πλεύρη

«Έχει παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή μου η αγάπη προς μία γυναίκα, πιστεύω πως είναι η ωραιότητα της ζωής. Δυστυχώς δεν ανήκω σε αυτούς που ερωτεύονται μαντράχαλους. Η σύντροφός μου σημαίνει τα πάντα για εμένα. Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είναι άντρας και η κυρία Σιακαβάρα είναι μια ωραία γυναίκα. Είναι φυσικό να με προσελκύει και κάτι περισσότερο να με σαγηνεύει και κάτι ακόμα περισσότερο να με συναρπάσει. Αυτή τη γυναίκα την αγαπώ και αυτό τα λέει όλα.

Είναι ωραίο να βλέπεις δύο νέους να περπατούν χέρι-χέρι, ή να βλέπεις έναν ηλικιωμένο με μία νέα να κάνουν το ίδιο, γιατί έχουν και οι ηλικιωμένοι έχουν δικαίωμα στη ζωή. Θα ήταν αφύσικο να μην με απασχολούσε η διαφορά ηλικίας, αλλά το αντιμετωπίσαμε, το ξεπεράσαμε. Δε βρήκαμε αυτή τη στιγμή, σημεία να διαφωνούμε. Εγώ δεν θα μπορούσα να είμαι με μία γυναίκα, που θα υστερούσε ουσιαστικού περιεχομένου. Δε θα μπορούσα να συνυπάρξω με μία γυναικούλα.

Γυναικούλα είναι μία που κοιτάει το συμφέρον της, είναι μία γυναίκα που θέλει να κουκουλωθεί, και η οποία δεν έχει οράματα στη ζωή της, και ενδιαφέρεται για την καθημερινότητα. Ο γάμος είναι ένα νομικό γεγονός. Ουσιαστικά, η σχέση μας είναι επισημοποιημένη. Ο γάμος είναι στα υπόψιν, δεν είμαι αρνητικός. Θα συγκατοικήσουμε.

Ένα μεσημέρι φάγαμε με τον γιο μου και γνωρίστηκαν, ήταν μία καλή γνωριμία. Τι θα πει αν είναι δεκτικός; Το τι κάνω εγώ στην προσωπική ζωή μου είναι υπόθεση που αποφασίσω εγώ και μόνο. Δεν συζητήσαμε τη γνώμη του γιού μου, δεν υπήρχε λόγος. Φυσικά, και με ενδιαφέρει η γνώμη του, είναι ο γιος μου. Έχω άριστες σχέσεις μαζί του. Έχει κάνει μία εξαιρετική οικογένεια, μου έχει χαρίσει δύο εγγόνια. Είμαι χαζοπαππούς. Ο γιος μου, ο οποίος κατάντησε βουλευτής, γιατί για μένα αυτό είναι κατάντια», αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: