«Αν υπάρχει κάτι πόσο καιρό να το κρύψεις;» - Η απάντηση της Φαίης Σκορδά για την προσωπική της ζωή

Μίλησε ειλικρινά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αν υπάρχει κάτι πόσο καιρό να το κρύψεις;» - Η απάντηση της Φαίης Σκορδά για την προσωπική της ζωή

Καλεσμένος στο Πρωινό μας του ΣΚΑΙ βρέθηκε σήμερα Παρασκευή 27/10 ο Στάθης Σχίζας. Ο επιχειρηματίας και νικητής του Survivor All Star, μίλησε για την πρώην σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρωινό και αποκάλυψε το λόγο χωρισμού τους.

Μετά το τέλος της συνέντευξη τους λοιπόν, ρώτησε την Φαίη Σκορδά αν υπάρχει κάτι στη ζωή της, συγκεκριμένα αν υπάρχει κάποιος σύντροφός, αφού πάει πολύς καιρός από τότε που χώρισε.

Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά για την προσωπική της ζωή

«Αν είχα κάτι, θα σας το έλεγα με μεγάλη χαρά! Ναι θα σας το έλεγα. Αν υπάρχει κάτι πόσο καιρό να το κρύψεις; Θα βγει μια φωτογραφία, θα βγει κάτι και μετά αν με ρωτήσουν θα απαντήσω...», είπε η παρουσιάστρια.

Η αμηχανία έπειτα από σχόλιο της Καραβάτου για τα προσωπικά της

Καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's Time, ήταν την Παρασκευή 20/10 η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία μίλησε αναλυτικά για την προσωπική της ζωή και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε πίσω από τις κάμερες, ιδιαίτερα την περίοδο που εργαζόταν ως παρουσιάστρια στο κανάλι του MEGA.

Αφού ολοκλήρωσε τις δηλώσεις της, λίγο πριν αποχαιρετιστεί με τη Φαίη Σκορδά, θέλησε να μάθει τι συμβαίνει και στη ζωή της παρουσιάστριας, επισημαίνοντάς της πως την παρακολουθεί και θεωρεί πως δείχνει να είναι καλύτερα από ποτέ. Η απάντησή της, όμως, τη διέψευσε.

  • Κατερίνα Καραβάτου: Εσύ πώς είσαι; Γιατί σε βλέπω τέλεια να ξέρεις ε; Πρέπει να είσαι πολύ καλά!
  • Φαίη Σκορδά: Καλά είμαι. Εγώ δεν το βάζω κάτω.
  • Κατερίνα Καραβάτου: Όχι, και γενικά λέω σε βλέπω πολύ καλά.
  • Φαίη Σκορδά: Όχι τόσο, αλλά πάλι δεν πειράζει.