Λιτανεία στην Παναγία την Παρηγορήτρια στον Βύρωνα: Ο Νίκος Οικονομόπουλος μετέφερε την εικόνα της

Ρίγη συγκίνησης με την φωτογραφία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η πίστη που έχει ο Νίκος Οικονομόπουλος στο Θεό είναι μεγάλη και συχνά πηγαίνει στην εκκλησία τόσο τις Κυριακές όσο και στις γιορτές. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δηλώσει ανοιχτά τα πιστεύω του και την αγάπη που έχει στον Χριστό.

«Δεν θα σταματήσω ποτέ να το λέω και να δείχνω τη χαρά μου γι’ αυτό το πράγμα. Είμαι ευτυχισμένος. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος», έχει δηλώσεις σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Η φωτογραφία που που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Σήμερα Παρασκευή 27/10 στον Μυροβλύτη Προστάτη στον Βύρωνα τελέσθηκε ο Μεθέορτος Εσπερινός μετ’αρτοκλασίας και στη συνεχεία μεταφέρθηκε η Ιερά Εικόνα στις γύρω οδούς της περιοχής. Στη συνέχεια ξεκίνησε η Λιτανεία προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας Αρχιμ. Καλλινίκου Νικολάου.

Στην Λιτανεία στην Παναγία την Παρηγορήτρια στο Βύρωνα έδωσε το παρών ο Νίκος Οικονομόπουλος μαζί με τον κουμπάρο του Τζίμη Σταθοκωστόπουλο.

Μάλιστα, ο επιχειρηματίας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία του νονού του γιου του (δείτε κοινές τους φωτογραφίες) να μεταφέρει στους ώμους του την Παναγία Παρηγορήτρια.

Νίκος Οικονομόπουλος Λιτανεία

Το θαύμα που έζησε στην εκκλησία

Το πρωί της Πέμπτης 12/1/23, η εκπομπή Πρωινό έπαιξε ένα απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ του Νίκου Οικονομόπουλου που προβάλλεται στον ΑΝΤ1+. Μάλιστα, παρακολουθήσαμε το θαύμα που έζησε on camera o τραγουδιστής όταν βρέθηκε σε εκκλησία και συγκεκριμένα, όταν μία εικόνα πλημμύρισε με μύρο.

«Αυτό που συνέβη εδώ στην εκκλησία είναι κάτι το οποίο το έχω ζήσει κι εγώ ο ίδιος» εξομολογείται μπροστά στον πατέρα Χριστόδουλο ο τραγουδιστής.

«Ένας λόγος που σας πήγα εκεί και μιλάμε και γι’ αυτό το θέμα είναι ότι θέλω να το δει κι ο κόσμος με τα δικά του μάτια. Να βοηθήσω την πίστη των ανθρώπων που ίσως την έχουν χάσει. Αν το πεις στον οποιονδήποτε, μπορεί να σου πει ότι “εντάξει, δεν έχει λογική”, όμως στα πνευματικά πράγματα δεν υπάρχει λογική. Ο Θεός δεν ερμηνεύεται. Το είδαν όλοι, δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου. Και ήμασταν μόνο πέντε άνθρωποι εκείνη τη στιγμή γιατί είχα ζητήσει από τον πατέρα Χριστόδουλο να κάνουμε αυτή τη συνέντευξη για να υπάρχει ησυχία. Έκανε το θαύμα της» λέει στο ντοκιμαντέρ του ο τραγουδιστής.