Το κράξιμο του Γρηγόρη Γκουντάρα και του Ανδρέα Μικρούτσικου στον Fipster - «Ποιος είναι ο κύριος αυτός που θα πει κότες;»

Η απάντηση του Fipster

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τον δημοφιλή youtuber, Φίλιππο Ιωάννου, γνωστό και ως Fipster είδαμε να αποκαλεί «κότες» τους μαθητές της Μουσικής Ακαδημίας (δείτε εδώ το περιστατικό), "Fame story", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Star. Το συγκεκριμένο απόσπασμα έδειξαν και στην εκπομπή "Super Κατερίνα" που παίζει στον Alpha, και σχολιάστηκε πολύ αρνητικά η αντίδραση του καθηγητή από τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Κατακερευνώνουν» τον Fipster Μικρούτσικος και Γκουντάρας

«Ποιος είναι ο κύριος Fipster που θα πει κότες και μπαίνει μέσα με ανακριτικό στυλάκι να του πουν τα παιδιά ποιοι τον ψήφισαν αρνητικά, ενώ έγινε μια κρυφή ψηφοφορία από τον Νίνο και όχι από τον ίδιο. Τι στυλάκι είναι αυτό; Τι απαράδεκτο ύφος είναι αυτό; Πώς μπορείς και αποκαλείς κότες τα παιδιά, που είναι άμεσα εξαρτώμενα από σένα που είσαι καθηγητής τους και μετά έτσι μπορεί βγουν;» είπε ενοχλημένος με τον γνωστό youtuber.

«Από την εμπειρία μου στη Μουσική Ακαδημία, θα πρέπει να στηρίζουμε τα παιδιά. Αυτή ήταν η έννοια μου, όταν ήμουν διευθυντής εκεί. Την ψηφοφορία την είχα θέσει, επειδή είχε γίνει ένας τσακωμός, και αν ένας έλεγε, ότι θα έπρεπε να φύγω θα έφευγα. Είναι ανεπίτρεπτο. Ποιος είναι ο όποιος Φίλιππος και ο όποιος Φίλιππος που νομίζει ότι τον βάλαμε εκεί ως πρωταγωνιστή, ενώ πρωταγωνιστές είναι οι μικροί ήρωες της καθημερινότητάς μας. Στο Fame Story πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά, αλλιώς θα πρέπει να πούμε αντίο», υπογράμμισε ο παλιός διευθυντής του παιχνιδιού.

Η απάντηση του Fipster για το σκηνικό

«Έπεσα από τα σύννεφα με την ψηφοφορία των παικτών, γιατί εγώ είπα στα παιδιά, ότι όσοι δεν το θεωρούν χρήσιμο να αποχωρήσουν, αλλά κανένας δεν το έκανε. Είναι κάτι που το κάνω πρώτη φορά και εγώ μαθαίνω πάρα πολλά από αυτή τη διαδικασία. Μετά το μάθημα έρχονται τα παιδιά και συζητάμε στα γραφεία των καθηγητών, αλλά ποτέ κανένας δεν ήρθε να μου πει κάτι», σημείωσε εκείνος.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: