Fame Story (26/10): «Ναι ρε μ@λ@κ@, άντε γεια! Εδώ βλέπω 9 κότες» - Ακραίο ξεκαθάρισμα από τον Fipster για όσους δεν τον θέλουν στην ακαδημία

«Θα αποχωρήσετε τώρα με την καλύτερη διάθεση»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Fame Story (26/10): «Ναι ρε μ@λ@κ@, άντε γεια! Εδώ βλέπω 9 κότες» - Ακραίο ξεκαθάρισμα από τον Fipster για όσους δεν τον θέλουν στην ακαδημία

Πριν από λίγες ημέρες είχαμε δει την άφιξη του Νίνο στο Fame Story κάνοντας μια ψηφοφορία με τους σπουδαστές σχετικά με τους καθηγητές, που δεν θεωρούν κατά τη γνώμη τους, πως δεν είναι χρήσιμοι στην ακαδημία.

Ένας εξ αυτών ήταν ο Fipster με 9 από τους διαγωνιζόμενους να ψηφίζουν αρνητικά σχετικά με την ύπαρξη του στη σχολή. Έτσι λοιπόν, την Πέμπτη (26/10) ο Fipster μπήκε με ''άγριες'' διαθέσεις στην αίθουσα ζητώντας εξηγήσεις.

Δείτε επίσης: Fame Story (26/10): Τους έπιασε κυριολεκτικά στον ύπνο - Ο εκνευρισμός των παικτών με την είσοδο της Πηγής Δεβετζή

Η εξήγηση του Fipster στους σπουδαστές του Fame Story

Όπως είδαμε στο επεισόδιο, μόνο ο Δημήτρης παραδέχτηκε, πως δεν βρίσκει τόσο ενδιαφέρον το μάθημα του με κανέναν άλλον να μη μιλάει, κάτι που έβγαζε εκτός εαυτού τον Fipster. Εν τέλει, μαθητές και καθηγητής, έβαλαν εκ νέου τα όρια τους και προχώρησαν παρακάτω!

Η πρώτη είσοδος του στην ακαδημία

Η μεγάλη επιστροφή του Fame Story είναι γεγονός με τους παίκτες να γνωρίζουν την πρώτη εβδομάδα τους καθηγητές της ακαδημίας, το σπίτι, που θα τους φιλοξενήσει αλλά και ο ένας τον άλλον καλύτερα.

Μετά τη γνωριμία των σπουδαστών με τη Μαρία Σολωμού (δείτε εδώ), την Τετάρτη (4/10) οι παίκτες είδαν για πρώτη φορά τον Fipster ή αλλιώς Φίλιππο Ιωάννου, ο οποίος θα είναι ο καθηγητής των social media.

Τα ευτράπελα για τον Φίλιππο ξεκίνησαν από το πρώτο κιόλας μάθημα, καθώς μπήκε στην αίθουσα με τον Γιάννη να ακολουθεί χαλαρός και αμέριμνος μετά από τον καθηγητή του, με την συνομιλία τους να είναι ελαφρώς αμήχανη.