Fame Story (26/10): Τους έπιασε κυριολεκτικά στον ύπνο - Ο εκνευρισμός των παικτών με την είσοδο της Πηγής Δεβετζή

«Εγώ δε θέλω να κάνω γυμναστική μαντάμ! Θέλω να μείνω 100 κιλά»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Fame Story (26/10): Τους έπιασε κυριολεκτικά στον ύπνο - Ο εκνευρισμός των παικτών με την είσοδο της Πηγής Δεβετζή

Μια ακόμη είσοδο είδαμε το βράδυ της Πέμπτης (26/10) στο Fame Story, καθώς αυτή τη φορά η Πηγή Δεβετζή ήταν αυτή, που έμελλε να αιφνιδιάσει τους παίκτες, ωστόσο η είσοδος της έφερε μερικά ευτράπελα.

Η παραγωγή αποφάσισε να τη βάλει στην ακαδημία στις 8 το πρωί, όταν όλοι οι σπουδαστές κοιμόντουσαν. Εκείνη με δυνατή φωνή και μια σφυρίχτρα περιφερόταν στον χώρο θέλοντας να τους σηκώσει για πρωινή γυμναστική.

Η είσοδος της Πηγής Δεβετζή στην ακαδημία του Fame Story

Η ιδέα αυτή σε κάποιους άρεσε και σε άλλους όχι. Σε κάθε περίπτωση η πρώην Ολυμπιονίκης θα είναι εκείνη, που στο εξής θα γυμνάζει τους διαγωνιζόμενους!

Το ξέσπασμα της Μαίρης για την "επίθεση" της Andrew στην ακαδημία του Fame Story

Το βράδυ της Δευτέρας 23/10 ξεκίνησε το νέο επεισόδιο του Fame Story Academy με τον αποχαιρετισμό της Χριστίνας και του Στράτου, μετά την αποχώρηση της πρώτης από το παιχνίδι την Παρασκευή 20/10 (δείτε εδώ το ξεκαθάρισμα στη σκηνή για την "επίθεση" της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη). Οι δυο τους αγκαλιάστηκαν σφιχτά και έτσι όπως πήγαν να φιληθούν στο μάγουλο, παραλίγο να φιληθούν στο στόμα!

Και εκεί που επικράτησε για λίγο ηρεμία... το κακό δεν άργησε να γίνει. Ένα αδιανόητο ξέσπασμα από την Μαίρη "ταρακούνησε" τη βίλα. Η ίδια ξέσπασε κατά της Andrew, διότι, όπως εξήγησε, της πέταξε το μαξιλάρι στο πρόσωπο και την γρατζούνισε. Και όλο αυτό γιατί της έλεγε να πάει να κοιμηθεί και δεν κοιμόταν.

Η Andrew εκνευρίστηκε με τις φωνές της και δεν δεχόταν τι συνέβη, τονίζοντας πως δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει κάτι τέτοιο επίτηδες, κάτι που έκανε ακόμα πιο έξαλλη τη Μαίρη, η οποία απαιτούσε να ακούσει μία συγγνώμη. Όλοι είχαν μαζευτεί γύρω τους και προσπαθούσαν να της ηρεμήσουν. Τελικά ο καβγάς έληξε με την τελευταία απλώς να φεύγει και να ζητά λίγο χρόνο από τον εαυτό της.

Οι δύο νέοι σπουδαστές

Λίγο αργότερα, μία άλλη έκπληξη περίμενε τους σπουδαστές. Μία γυναίκα και ένας άνδρας μπήκαν με τις βαλίτσες στο σπίτι. Δεν είναι καθηγητές, αλλά νέοι μαθητές. Κανείς δεν το περίμενε αυτό, γι' αυτό και μερικοί δεν χάρηκαν καθόλου, αλλά δεν έχουν καμία επιλογή πέρα από το να το αποδεχτούν.