«Μάλλον ήρθε η ώρα να...» - Οι λόγοι υγείας που αναγκάζουν τον Δημήτρη Καμπουράκη να εγκαταλείψει το Open

«Θα μου είναι πλέον αδύνατο να...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Tέλος από το Open αποτελεί ο Δημήτρης Καμπουράκης κάτι, που ανακοινώθηκε επίσημα μέσα από μία ανακοίνωση, που εξέδωσε σε πρώτη φάση ο σταθμός (δείτε εδώ) το απόγευμα της Παρασκευής (27/10).

Λίγα λεπτά μετά την πρώτη ανακοίνωση του καναλιού, το Open έστειλε και μία δεύτερη ανακοίνωση μέσα από την οποία ο Δημήτρης Καμπουράκης εξηγεί αναλυτικά τους λόγους, που αποχωρεί από τα τηλεοπτικά του καθήκοντα.

Οφείλουμε να πούμε, πως από την πρώτη κιόλας ανακοίνωση, διαφαίνεται πως ο Καμπουράκης αποχωρεί για προσωπικούς λόγους από το Ώρα Ελλάδος, στη συνέχεια όμως, ο ίδιος εξηγεί, πως για λόγους υγείας αποφασίζει να αφήσει γενικότερα τα δημοσιογραφικά του χρέη.

Η ανακοίνωση για τον λόγο που αποχωρεί ο Δημήτρης Καμπουράκης από το Open

«Μια ξαφνική περιπέτεια της υγείας μου, όχι δραματική αλλά επίπονη, δημιουργεί νέα δεδομένα στην καθημερινότητά μου. Κατόπιν αυτού, συμφωνήσαμε από κοινού με τη διεύθυνση του ΟΡΕΝ ότι θα μου είναι πλέον αδύνατο να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μιας τετράωρης καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής, που ξεκινά πολύ νωρίς και δημιουργεί σοβαρή σωματική και πνευματική καταπόνηση.

Αφήνω τον σταθμό εκφράζοντας ειλικρινείς ευχαριστίες στον κ. Ιβάν Σαββίδη, στον διευθυντή Ενημέρωσης κ. Χρήστο Παναγιωτόπουλο, στον συμπαρουσιαστή και εξαιρετικό φίλο Παναγιώτη Στάθη με τον οποίο είχαμε άψογη συνεργασία, καθώς και σε όλους τους συντελεστές-εργαζόμενους της επιτυχημένης εκπομπής «Ώρα Ελλάδος».
Μάλλον ήρθε η ώρα να αποφασίσω οριστικά, ότι η τηλεοπτική μου καριέρα σε καθημερινή βάση ολοκληρώθηκε και ότι πλέον υπάρχει η σύνταξη. Ευχαριστώ», έγραψε η νέα ανακοίνωση του Open.

Kαμπουράκης - Open