Ανακοίνωση ''βόμβα'' - Τέλος από το Οpen ο Δημήτρης Καμπουράκης

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια ανακοίνωση ''βόμβα'' θα λέγαμε, πως λάβαμε την Παρασκευή (27/10) και συγκεκριμένα λίγο μετά τις 7 το απόγευμα με το Open να λύνει επίσημα τη συνεργασία του με πολύτιμο συνάδελφό του, της πρωινής ζώνης.

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη, ο οποίος παρουσίαζε μαζί με τον Παναγιώτη Στάθη την εκπομπή Ώρα Ελλάδος. Όπως αναλυτικά, αναγράφει η ανακοίνωση η αποχώρηση αποτελεί επιλογή του Δημήτρη Καμπουράκη για προσωπικούς λόγους (δείτε εδώ μια από τις πιο δύσκολες στιγμές του στον αέρα της εκπομπής).

Η ανακοίνωση του Open για τον Δημήτρη Καμπουράκη

«Το OPEN ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Καμπουράκη, ο οποίος αποχωρεί για προσωπικούς λόγους. Με τη γνώση, την εμπειρία και το ανατρεπτικό χιούμορ του συγκρότησε ένα ξεχωριστό δίδυμο με τον Παναγιώτη Στάθη και από κοινού συνέβαλαν σημαντικά στην ενδυνάμωση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του Ανοιχτού Καναλιού», αναγράφει η ανακοίνωση του Open.

OPEN - Καμπουράκης - αποχώρηση

Η στιγμή που είχε απουσιάσει για λόγους υγείας από την εκπομπή

Πριν από μερικούς μήνες έγινε γνωστό πως ο Δημήτρης Καμπουράκης πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία του και βρέθηκε στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να λείπει για λίγες ημέρες από την εκπομπή του στο κανάλι του OPEN, Ώρα Ελλάδος, αφήνοντας τον Παναγιώτη Στάθη στο τιμόνι.

Την Τετάρτη 21/12, όμως, λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, ο ίδιος απουσίαζε ξανά από το πλατό του σταθμού και ο συνάδελφός του ανακοίνωσε τα δυσάρεστα, προσπαθώντας να καθησυχάσει το κοινό σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, πως αντιστράφηκαν οι ρόλοι τις προάλλες, καθώς έλειπε ο Παναγιώτης Στάθης. Ο ίδιος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό για αυτό και έπρεπε να μείνει στο σπίτι και να μην δώσει το παρών στο πλατό.

«Είναι λίγο αρρωστούλης», είπε τότε η Χρύσα Φώσκολου, ενώ ο Δημήτρης Καμπουράκης απάντησε: «Ο Παναγιώτης είναι… τούμπανο! Κόλλησε κορωνοϊό».

«Όλη την εβδομάδα έτσι θα το πάμε, παρεούλα», κατέληξε ο Δημήτρης Καμπουράκης.

«Ο Δημήτρης έχει μια μικρή αδιαθεσία. Μικρή αδιαθεσία, μια χαρά είναι τα πράγματα. Επιστρέφει άμεσα λέω εγώ. Περαστικά. Αύριο θα είναι εδώ λογικά. Δεν είναι τίποτα», είπε χαρακτηριστικά ο συμπαρουσιαστής του.