«Είναι παλαιάς κοπής! Πέφτει τρελός...» - Όσα δεν έχει αποκαλύψει ο Λάκης Γαβαλάς για τη σχέση του

Η προσωπική ζωή του σχεδιαστή μόδας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είναι παλαιάς κοπής! Πέφτει τρελός...» - Όσα δεν έχει αποκαλύψει ο Λάκης Γαβαλάς για τη σχέση του

Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε μία νέα συνέντευξη στην διαδικτυακή εκπομπή της Νάνσυς Παραδεισανού στο Youtube, «Nansou Tv» με τον αγαπημένο σχεδιαστή μόδας να κάνει αποκαλύψεις, χωρίς φίλτρο, που θα συζητηθούν.

Η ζωή του Γαβαλά, όσες συνεντεύξεις και να παραχωρήσει δε γίνεται ποτέ βαρετή. Έτσι λοιπόν μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τη σχέση με την οικογένειά του, τη φυλακή, τα επαγγελματικά του σχέδια και όχι μόνο...

Δείτε επίσης: Λάκης Γαβαλάς για τις σχέσεις μετά το γάμο του: «Ζητούσα το ανδρικό πρότυπο! Να με αγαπάει, όπως με αγάπαγε ο...»

Ανάμεσα σε όσα σχολίασε λοιπόν, ο Λάκης Γαβαλάς με άνεση και θάρρος - όπως το συνηθίζει άλλωστε - ήταν και το κομμάτι της προσωπικής του ζωής μιλώντας για τη σχέση του και το πως ζει με τον σύντροφό του.

Η αποκάλυψη του Λάκη Γαβαλά για τη σχέση του

«Έχω σχέση και είναι παλαιάς κοπής. Έχω μια ομαλή σχέση, που σιγά σιγά γίνεται κάτι αιθέριο, υπέροχο. Καλά, πέφτει τσακωμός τρελός», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Υπήρξα 9 χρόνια παντρεμένοι. Χωρίσαμε και μετά μου άρεσαν και άλλα πράγματα»

«Θα ήθελα να είχα κάνει οικογένεια, νομίζω ότι θα ήμουν πολύ καλός οικογενειάρχης αλλά δεν… έκατσε. Υπήρξα 9 χρόνια παντρεμένος σαν μικρό παιδί που ήμουν, από τα 20 μέχρι τα 29 μου. Ήμασταν παιδιά και οι δυο να δημιουργηθούμε...», αποκάλυψε αρχικά.

«Μου είπαν κοινοί φίλοι τώρα προχθές ότι είναι σε ένα μέρος στην Τουρκία, που θέλω κι εγώ να πάω διακοπές. Εγώ ήμουν σε άλλη πόλη της Τουρκίας, δεν πρόλαβα να πάω να της κάνω έκπληξη. Δεν μιλάμε στο τηλέφωνο, δεν ξέρω τα στοιχεία επαφής της τα τελευταία 10 χρόνια. Εννοείται ότι θα τη φλέρταρα πάλι, θα έκανα το χιούμορ που της έκανα παλιά. Καμιά φορά μου έλεγε "σταμάτα να είσαι παιδί"», εξομολογήθηκε για τη σχέση που έχουν κρατήσει σήμερα.

Για το λόγο που πήραν την απόφαση να χωρίσουν, αποκάλυψε: «Ήρθα πίσω στην Ελλάδα και έπεσαν όλοι να με φάνε. Ήμουν 8-9 χρόνια σε Ιταλία-Γαλλία. Με του ήρθα εδώ και άρχισαν τα νεύρα, οι φωνές, μπαίνεις σε έναν άλλο ρυθμό. Μου ήρθε κάτι τρελό και αντιδρούσα και επάνω της και εκείνη τρόμαξε. Κάποια στιγμή πήραμε την απόφαση κοινή συναινέσει. Δεν σκέφτηκα μετά πάλι να παντρευτώ. Μετά μου άρεσαν και άλλα πράγματα».