«Δυστυχώς δεν...» - Η απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την Ελένη και το τέλος από το MEGA

«Σε κάθε περίπτωση είναι ακόμη Οκτώβρης»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δυστυχώς δεν...» - Η απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την Ελένη και το τέλος από το MEGA

Στην πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή και του Γιώργου Σαμπάνη στο Βοτανικό, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 27/10 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο παρουσιαστής έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν επίσης εκεί για να καταγράψουν τα όσα συνέβησαν.

Ρωτήθηκε λοιπόν, ρωτήθηκε για όλα τα ζητήματα που έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα. Για τις φήμες που θέλουν την εκπομπή Ελένη να τελειώνει οριστικά στο τέλος της σεζόν, για τα κακά παιδιά της τηλεόρασης και άλλα πολλά.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Για την πρωινή εκπομπή του MEGA, απάντησε: «Παιδιά και να γνώριζα κάτι δεν θα το έλεγα. Σε κάθε περίπτωση είναι ακόμη Οκτώβρης, ας το ζήσουμε, ας κάνουμε αυτό για το οποίο είμαστε σε αυτές τις θέσεις. Δηλαδή να περνάει καλά ο κόσμος. Το να αρχίσουμε από τώρα να συζητάμε τι θα γίνει του χρόνου είναι σαν να μη δίνουμε καμία σημασία στη φετινή χρονιά. Καλύτερα να θέλετε κι άλλο παρά να περισσεύει. Τώρα που αυξήθηκε ο χρόνος της εκπομπής, είναι τόσο όσο πρέπει».

Σχετικά με το συμβόλαιο του με το κανάλι που φτάνει στο τέλος του, είπε: «Μίλησα με αφορμή τον Αντετοκούνμπο . Είπα ότι είναι η υπέρτατη μορφή αυτοπεποίθησης να το πηγαίνεις ανά χρονιά. Δυστυχώς δεν έχω ακόμα τα κότσια να το κάνω. Ας πούμε η Ζήνα το τολμάει, πάει και διαπραγματεύεται το συμβόλαιο της ανά χρόνια. Δεν είμαι όμως η Ζήνα, μακάρι να γίνω».

Σε ερώτηση για τα κακά παιδιά της τηλεόρασης, μια συζήτηση που ξεκίνησε η Ελεονώρα Μελέτη, απάντησε: «Επειδή είναι σοβαρό θέμα και επειδή από την χρήσει αρχίζει να ευτελίζεται καλό είναι να σταματήσουμε να μιλάμε για αυτό. Όποιος θέλει να μιλήσει για τα κακά παιδιά της τηλεόρασης, να βγει επώνυμα και να το καταγγείλει. Είναι σοβαρό δεν είναι κάτι τόσο απλό για να το λέμε στο πόδι».

Από την άλλη σε ερώτηση για το ποια παρουσιάστρια θα ήθελε στο πλευρό του αν αναλάμβανε πρωινή εκπομπή, είπε: «Αν μου έλεγαν να αναλάβω την πρωινή ζώνη ενός καναλιού θα πρότεινα για ντουέτο με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Πιστεύω ότι είναι για να κάνει live, αυτή είναι η γνώμη μου».