«Πάλεψα έξι ώρες στη θάλασσα και με τα κύματα για...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Κόρομι για την πρόταση γάμου

«Δεν το σχεδίαζα καιρό πριν αλλά ήθελα να είναι κάτι διαφορετικό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται σιγά σιγά να ανέβει ο Γιώργος Κόρομι με την αγαπημένο του Τίνα. Σήμερα είναι 4 χρόνια μαζί και πιο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι από κάθε άλλη χρονιά και έτοιμοι για το επόμενο μεγάλο βήμα στην σχέση τους!

Την Κυριακή 22/10 πραγματοποιήθηκε η αθλητική εκδήλωση "Τρίαθλο IRONMAN 70.3 VOULIAGMENI GREECE", όπου συμμετείχαν και Έλληνες celebrities, ανάμεσα τους και ο πρώην παίκτης του Survivor. Η σύντροφός του λοιπόν βρισκόταν εκεί για να τον στηρίξει και δεν περίμενε τίποτα. Αφού η εκδήλωση ολοκληρώθηκε, ο επιχειρηματίας την πλησίασε στο κοινό, γονάτισε και της έκανε πρόταση γάμου - δείτε το βίντεο.

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Κόρομι για το γάμο του

«Πάλεψα γι’ αυτή την πρόταση έξι ώρες στα κόκκινα για να φτάσω στον τελικό. Πάλεψα με τη θάλασσα και με τα κύματα, είχε πολύ κύμα. Δεν το σχεδίαζα καιρό πριν αλλά ήθελα να είναι κάτι διαφορετικό. Φυσικά και είχα άγχος για το να πει το Ναι. Ήθελα να της αρέσει και να είναι μια ξεχωριστή μέρα», είπε ο Γιώργος Κόρομι.

«Δεν το περίμενα καθόλου εκείνη την μέρα εγώ ήμουν περήφανη και χαρούμενη για τον Γιώργο γιατί κάνει μήνες προπόνηση», είπε από πλευράς της η σύντροφός του.

Πως γνωρίστηκε με την σύντροφό του

Όπως έχει αποκαλύψει ο Γιώργος Κόρομι, γνώρισε την σύντροφό του στο μαγαζί που διαθέτει στο κέντρο της Αθήνας με χυμούς, καφέδες και είδη υγιεινής διατροφής. Ξεκίνησαν να μιλάνε και επειδή είχαν τον ίδιο τρόπο ζωής έγναν φίλοι. Η σχέση τους ήρθε τέσσερα χρόνια μετά την γνωριμία τους και μαζί πέρασαν και καραντίνα.

Για την σύντροφό του μάλιστα είχε πει πως είναι ένας άνθρωπος που τον καταλαβαίνει και δεν λειτουργεί παρασιτικά. Πριν τα φτιάξουν έψαχνε έναν άνθρωπο όχι για να είναι το άλλο του μισό, αλλά να είναι ολοκληρωμένος από μόνο του. Που να έχει δουλειά, σπίτι και να ψάχνει επίσης έναν ολοκληρωμένο άνθρωπο για να κάνει σχέση.