Κατερίνα Ζαρίφη για Γιώργο Λιάγκα: «Το χιούμορ είναι σαν την γέυση! Τρως σπανακόρυζο και σου αρέσει ή το τρως και...»

Η νέα απάντηση στον παρουσιαστή για τα σχόλια σχετικά με το σκετς με την μεζούρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Ζαρίφη για Γιώργο Λιάγκα: «Το χιούμορ είναι σαν την γέυση! Τρως σπανακόρυζο και σου αρέσει ή το τρως και...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, παραχώρησε η Κατερίνα Ζαρίφη, με αφορμή την έναρξη της νέας της εκπομπής Οδός Ζαρίφη 2 που προβάλλεται καθημερινά μέσα από την συχνότητα του OPEN. Πρόκειται για ένα σατιρικό project που σχολιάζει με διαφορετικό τρόπο την ψυχαγωγική επικαιρότητα κάνοντας παράλληλα διάφορα σκετσάκια.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Ζαρίφη

Αρχικά αναφέρθηκε στην εκπομπή και στα νούμερα τηλεθέασης (δείτε πως τα πηγαίνει): «Τώρα το βρίσκουμε στην εκπομπή, ήταν πολύ αγχωτικό αυτό που πήγαμε να κάνουμε και νομίζω έχει αρχίσει και αρέσει. Είναι αρχή για να μιλάμε για νούμερα τηλεθέασης, εμείς θέλαμε να δείξουμε ακριβώς πώς είναι η εκπομπή. Είναι ξύλο η τηλεθέαση είναι μαραθώνιος, μακάρι να πάει έτσι όπως πηγαίνει. Είμαι ευχαριστημένη έως τώρα».

«Ο Νίκος Μουτσινάς είναι στο Περού, μου έστειλε καλή επιτυχία μέσα από ένα live που έκανε», σχολίασε στη συνέχεια για το αν της ευχήθηκε.

Η απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα για την εκπομπή Οδός Ζαρίφη 3

Σε ερώτηση σχετικά με τα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για το χιουμοριστικό σκετς με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την μεζούρα, απάντησε: «Δεν θεωρώ ότι κάναμε κάτι τραγικό, οκ ο χιούμορ είναι σαν τη γεύση. Τρως σπανακόρυζο και σου αρέσει ή το τρως και ξερνώ. Δεχόμαστε οποιαδήποτε κριτική. Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο για τα καλά του λόγια, με είπε ταλαντούχα, ήρθε και στο θέατρο. Είναι κρίμα να αρχίσουμε αυτό το πράγμα. Δεν το έχω με τις απαντήσεις και το θεωρώ κρίμα. Δεχόμαστε όλες τις κριτικές, δεν υπάρχει σατιρική εκπομπή χωρίς κριτική».

Στο τέλος απάντησε και στην κριτική του Τόλη Παπαδημητρίου πως όλο αυτό που είδε ήταν αμήχανο: «Είδε την πρώτη ημέρα το καταλαβαίνω. ήταν λίγο αμήχανο. παρακαλώ να δει τις επόμενες ημέρες και να μας πει. Τον αγαπώ και τον ευχαριστώ».