«Αν θέλει ας υψώσει πάλι τη φωνή του, να δω κάτι» - Η απάντηση του Νίκου Παππά στον Γιώργο Λιάγκα

«Επειδή άκουσα το ξέσπασμά του, ομολογώ πως μου πήρε λίγη ώρα να σταματήσω τα γέλια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αν θέλει ας υψώσει πάλι τη φωνή του, να δω κάτι» - Η απάντηση του Νίκου Παππά στον Γιώργο Λιάγκα

Στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βγήκε μέσω ζωντανής σύνδεσης ο Νίκος Παππάς σήμερα Σάββατο 28/10. Αφορμή στάθηκε το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα προς το πρόσωπο του, με αφορμή κάποιες δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Οδός Ζαρίφης 2.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής του Πρωινού λίγο αργότερα απείλησε με μηνύσεις, λέγοντας στις εκπομπές να μην τον παίζουν, ενώ αν διαστρεβλωθούν ξανά τα λόγια του θα κινηθεί νομικά - δείτε εδώ.

Η απάντηση του Νίκου Παππά στον Γιώργο Λιάγκα

«Δεν είναι ο σκοπός μου να ξεκατινιαστώ με τον Γιώργο Λιάγκα. Άλλος είναι ο σκοπός μου, για άλλο λόγο έκανα αυτή την τοποθέτηση για να το αποσαφηνίσω. Ίσως ο κόσμος να μην είναι τόσο εύστροφος ή οξυδερκείς για να καταλάβει αυτό που είπα γιατί μπορεί να μην το περιέγραψα και καλά.

Αυτό που ήθελα να πω και παραδόξως, το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι το Πρωινό είναι μια εκπομπή που έχει τύχει καμιά φορά να έχω κάνει δηλώσεις. Για αυτό ένιωσα πιο οικεία να τον αναφέρω. Απευθυνόμουν σε όλες τις εκπομπές που επιλέγουν να τοποθετούνται για το αν ο Κασσελάκης έφαγε τυρόπιτα κουρού και όχι σφολιάτας σφολιάτα. Που είναι η τοποθέτηση τους για τόσο σημαντικά που συμβαίνουν. Ο Κασσελάκης είναι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τις ίδιες ημέρες που περιγράφεται την τυρόπιτα του, ο Πρωθυπουργός μας πηγαίνει στο Ισραήλ και υποστηρίζει μια κυβέρνηση που σκοτώνει αθώο κόσμο, που βομβαρδίζει νοσοκομεία και δεν λέει κανείς τίποτα. Αυτή την υποκρισία των εκπομπών δεν μπορώ», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Παππάς.

«Δεν θέλω να τσακωθώ λες και έχω ανάγκη να τσακωθώ εγώ με τον Λιάγκα. Επειδή άκουσα το ξέσπασμά του, ομολογώ πως μου πήρε λίγη ώρα να σταματήσω τα γέλια. Έτσι και αλλιώς με τον Γιώργο, έχουμε και τα ίδια στέκια οπότε νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε μια πολιτισμένη κουβέντα από κοντά. Αν θέλει ας υψώσει πάλι τη φωνή του, να δω κάτι. Παρ’ όλα αυτά δεν έχω κάτι προσωπικό. Μίλησε για μηνύσεις; Είναι μια καλή ευκαιρία να μηνύσει ο ίδιος τον εαυτό του τότε που κορόιδευε την κοπελίτσα που είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά στο Αριστοτέλειο και χαζογελούσε με την Γκαγκάκη. Ας αφήσει τις απειλές σε μένα γιατί είναι άλλη πίστα αυτή», συμπλήρωσε.