«Ξαναπείτε, λοιπόν, κάτι ψεύτικο!» - Ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε πως ξεκινά να κινείται νομικά

Οργισμένος ο παρουσιαστής στον αέρα του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ξαναπείτε, λοιπόν, κάτι ψεύτικο!» - Ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε πως ξεκινά να κινείται νομικά

Σε ένα ασύλληπτο ξέσπασμα προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα Παρασκευή 27/10 στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής, μίλησε για λόγια του που έχουν αλλοιωθεί ή διαστρεβλωθεί, με αποτέλεσμα να είναι ορισμένος και να απειλεί πως αν συμβεί κάτι παρόμοιο ξανά θα κινηθεί νομικά.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα

«Από χθες το βράδυ κάθισα και σκέφτηκα με τον εαυτό μου. Μέχρι τώρα είχα μια λογική στη ζωή μου, ότι ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και όλοι κρινόμαστε. Πλέον θεωρώ ότι, επειδή έχω και δύο παιδιά, ότι οπωσδήποτε με θίγει πραγματικά αλλοιώνοντας αυτά που έχω πει, βάζοντας δίπλα μου μια φωτογραφία κάποιου που εικάζει κάποιος ότι για αυτόν έχω πει κάτι ή αλλάζει τα λεγόμενά μου, ειλικρινά θα κινούμαι νομικά πια. Το αποφάσισα. Να τελειώνει το παραμυθάκι αυτό. Όσο πουλήσατε με τον Λιάγκα κύριοι συνάδελφοι, πουλήσατε!

Σας έκανα μια δημόσια έκκληση χθες (δείτε εδώ τι συνέβη). Στο τέλος - τέλος αν δεν με χωνεύετε, γιατί με παίζετε ρε παιδιί μου; Αν διαφωνείτε με τις απόψεις μου, γιατί με παίζετε; Μην με αναπαράγετε! Λοιπόν, αφήστε με , έχω εγώ την εκπομπούλα μου εδώ πέρα για όσο την έχω ακόμα και θα λέω την γνώμη από εδώ. Μην ασχολείστε με εμένα σας παρακαλώ πάρα πολύ. Αν διαστρεβλώνετε λεγόμενα, θα κινούμαι νομικά. Το αποφάσισα χθες το βράδυ. Τέλος, δεν χαρίζω άλλα κάστανα. Κάνω τον βλάκα σε αυτόν τον χώρο, βάλλομαι όσο δεν έχει βληθεί κανένας στον χώρο αυτό. Υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά αντιμετώπισης, κάποια στιγμή αυτό το παραμυθάκι θα τελειώσει και θα κινούμαι νομικά. Ξαναπείτε, λοιπόν, κάτι ψεύτικο!», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Το ξέσπασμα του λίγη ώρα νωρίτερα

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ, μετά το γάμο τους που πραγματοποιήθηκε στην Αμερική παρουσία μονάχα πολύ κοντινών προσώπων.

Σήμερα 27/10 λοιπόν το πρωί ο κ. Κασσελάκης κατέβηκε με τον Τάιλερ και το σκύλο τους για την καθιερωμένη βόλτα τους και οι τηλεοπτικές κάμερες τους περίμεναν για μια δήλωση. Ωστόσο ούτε ο ένας ούτε και ο άλλος δεν έδωσε σημασία στους δημοσιογράφους.

Ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, βλέποντας το σκυθρωπό πρόσωπο του προέδρου εξέφρασε την δυσαρέσκεια του, αναφέροντας πως λογικά του είπαν πως "δεν γίνεται πολιτική μέσω των πρωινών εκπομπών" για αυτό και έχει αυτή την συμπεριφορά απέναντι τους.

«Επειδή ξέρω ότι ο κ. Κασσελάκης με ακούει και ακούει και αυτά που τον συμβουλεύουμε από αυτήν την εκπομπή, και τα ακολουθεί. Ας μου επιτρέψει όμως να πω ότι τα ακολουθεί λίγο λάθος. Είναι άλλο το γεγονός ότι πρέπει και οφείλουμε το λαιφστάιλ κομμάτι κι είναι άλλο γινόμαστε αγενείς με τους δημοσιογράφους. Πρόεδρε, το λαιφστάιλ κομμάτι έτσι κι αλλιώς υπάρχει. Δηλαδή, όταν κατεβαίνεις σπορ ενδεδυμένος μαζί με τον σύζυγό και κρατάτε το σκυλί για βόλτα, αυτό είναι λάιφσταιλ κομμάτι, αυτό υπάρχει. Να μου πεις τι να κάνω; να μην βγω από το σπίτι; Ε όσο το κάνεις, θα σε ακολουθούμε και εμείς. Αυτή είναι η αλήθεια και δεν το βρίσκω κακό. Από την άλλη, από τη στιγμή που το κάνεις, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνεσαι αγενής. Ξαφνικά ενώ πριν μια εβδομάδα αγκάλιαζες του δημοσιογράφους, επειδή σου είπαν κάποιοι να μη δίνεις τροφή, έκοψες την καλημέρα;

Η λαιφστάιλ τροφή δεν είναι η καλημέρα στον δημοσιογράφο. Η λαιφστάιλ τροφή είναι η βόλτα με τον σκύλο και τον Τάιλερ. Αυτό θα εξακολουθεί να υπάρχει είτε λες καλημέρα, είτε δεν λες. Καλύτερα να λες καλημέρα και να είσαι ευγενής. Από το να βγαίνεις με αυτή την φάτσα... Πάντα τον βλέπαμε χαμογελαστό. Πες καλημέρα και ας μην απαντήσεις. Το Καλημέρα δεν σε κάνει λάφσταιλ, λάιφστάιλ σε κάνει να βγαίνει με τον σύντροφό του και το σκάλι βόλτα, και δεν είναι κακό για εμένα. Κακό είναι ότι βγαίνεις σκυθρωπός και μουτρωμένος και δεν λες καλημέρα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε επίσης και το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου!

«Του είπαν κάποιοι ότι δε μπορεί να γίνεται πολιτική, μέσω των πρωινών εκπομπών, του Λιάγκα και της Καινούργιου. Αυτή είναι η αλήθεια και το ξέρω γιατί κάποια στελέχη έβγαιναν στις εκπομπές και τώρα λένε ότι δεν μας αφήνουν, μας βάζουν λίγο χέρι. Του λένε ότι δεν μπορεί να κάνει πολιτική ο Λιάγκας και η Καινούργιου για το ΣΥΡΙΖΑ γιατί έχει άλυτα προβλήματα. Μακάρι τα προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ να ήμουν εγώ και η Καινούργιου. Αν δεν υπήρχαν Λιάγκας και η Καινούργιου, τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Κασσελάκη στις δημοσκοπήσεις θα ήταν διαφορετικά; Ειλικρινά σοβαρευτείτε! Πιστεύετε τα ποσοστά θα ήταν μεγαλύτερα; Η δημοφιλία του αρχηγού σας που είναι μικρότερα και από το κ. Βελόπουλου θα ήταν διαφορετική;», συμπλήρωσε.