«Κάνω δημόσια έκκληση στις εκπομπές να...» - Η σοβαρή ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό

Τι ακριβώς συνέβη και έγινε έξαλλος μετά τα σχόλια του για την Κατερίνα Ζαρίφη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κάνω δημόσια έκκληση στις εκπομπές να...» - Η σοβαρή ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό

Ενοχλημένος είναι ο Γιώργος Λιάγκας με τις τηλεοπτικές εκπομπές, γεγονός που εξέφρασε σήμερα Πέμπτη 26/10 στο πλατό του Πρωινού το ΑΝΤ1. Αφορμή για να ξεκινήσει όλο αυτό και να κάνει έκκληση, στάθηκαν οι αρχικές του δηλώσεις για την Κατερίνα Ζαρίφη.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής σχολίασε με αιχμηρά λόγια ένα σκετς που έκαναν στην Οδό Ζαρίφη 2 όπου η παρουσιάστρια μέτρησε τα γεννητικά όργανα του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε λοιπόν πως αυτό δεν είναι χιούμορ και πως αν έκανε κάτι σχετικό ο ίδιος μέχρι να ολοκληρωθεί η εκπομπή θα τον είχαν συλλάβει (δείτε αναλυτικά τα όσα είπε).

Το όλο ζήτημα σχολίασαν οι τηλεοπτικές εκπομπές, προβάλλοντας παράλληλα και την απάντηση της Κατερίνας Ζαρίφη. Μάλιστα, η Ελεονώρα Μελέτη στάθηκε στο πλευρό του.

Η αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα στα σχόλια

Στην στήλη λοιπόν με τα τηλεοπτικά και αφού οι συνεργάτες του σχολίασαν πως όλοι στάθηκαν στο πλευρό του, ενοχλημένος απάντησε πως δεν υπήρξε και ούτε υπάρχει beeff με την παρουσιάστρια του OPEN και πως απλώς σχολίασε το συγκεκριμένο σκετς που δεν ήταν ωραίο. Παράλληλα έκανε έκκληση στις εκπομπές να μην τον παίξουν ξανά.

«Τι αμάρτημα έκανα πάλι και διχάστηκε η ελληνική τηλεόραση; Δεν ήταν αστείο το απόσπασμα με τη Ζαρίφη και τον Αλεξάνδρου. Ήταν κακό. Αυτό όμως, δεν ήταν μομφή για την Κατερίνα. Γιατί είδα τίτλους που έλεγαν «Λιάγκας εναντίον Κατερίνας». Είπα και το κόβουν αυτό, ότι η Κατερίνα είναι ένας υπεραταλαντούχος άνθρωπος και την έχω δει στο θέατρο. Πραγματικά είναι εξαιρετική, της έχω προτείνει στο παρελθόν να συνεργαστούμε και δεν ευοδώθηκε.

Και η εκπομπή της για τα δεδομένα του Open κάνει 7% που είναι μεγάλο για το κανάλι. Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος της δίνει μία ευκαιρία να αποδείξει αν μπορεί ή όχι. Αυτό δεν το χρειαζόταν. Δεν σημαίνει ότι ακυρώνω έναν άνθρωπο και ότι έχω μία κόντρα και νέο beef και μπιφτέκι. Μην τρελαθούμε τώρα. Για ποιον λόγο να διχαστεί η ελληνική τηλεόραση;

Και να κάνω μία πρόταση, το λέω ειλικρινά. Να μου κάνουν μία μεγάλη χάρη οι εκπομπές να μην ξανασχοληθούν με εμένα. Δεν θέλω. Βλέπω κάποιους που έχουν μία λογική που λέει «πάλι με αυτούς θα ασχοληθούμε;», γιατί ασχολούνται; Τους ζήτησα εγώ; Πήρα εγώ κανέναν τηλέφωνο; Κάνω δημόσια έκκληση, να μην με ξαναπαίξετε!» ζήτησε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.