«Άμα θέλει ο Γιώργος Λιάγκας να κάνει τόσο πολύ σάτιρα δεν έχει καμιά θέση εκεί...» - Η επική απάντηση της Κατερίνας Ζαρίφη

Η αντίδραση του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Την απάντηση της στον Γιώργο Λιάγκα έδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης 25/10, η Κατερίνα Ζαρίφη μέσα από την εκπομπή της Οδός Ζαρίφη 2, σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις του παρουσιαστή για το απόσπασμα, στο οποίο η παρουσιάστρια έπαιρνε μέτρα από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή Το Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης 25/10, σχολίασε το απόσπασμα αυτό λέγοντας πως αν το έκανε ο ίδιος αυτό στον αέρα θα τον είχαν συλλάβει πριν ακόμη ολοκληρωθεί η εκπομπή του, όπως και αν το έκανε οποιαδήποτε άλλη εκπομπή.

«Επειδή καταλαβαίνω ότι είναι φίλη όλων σας η Κατερίνα Ζαρίφη και δεν πρόκειται να μιλήσετε, θα μιλήσω εγώ. Εγώ την έχω δει μόνο μια φορά στο θέατρο τη γυναίκα και είναι πολύ ταλαντούχα και γύρισε και είπε σε μία συνέντευξή της ότι εγώ την έχω πιάσει στο στόμα μου...»

Όλους και τον εαυτό μου πιάνω στο στόμα μου...Να καταλαβαίνει ο κόσμος γιατί στην τηλεόραση υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά από ανθρώπους που είναι στο παρεάκι μας και τους θεωρούμε ακίνδυνους ή από ανθρώπους που δεν είναι στο παρεάκι μας και τους θεωρούμε επικίνδυνους και εχθρούς. Αντιμετωπίζουμε την τηλεόραση με δύο μέτρα και δύο σταθμά, αυτή είναι όλη η αλήθεια. Παίζει 2 το μεσημέρι. Χιουμοριστική εκπομπή να μετράς τα γεννητικά όργανα του άλλου και να βγαίνει ο άλλος και να λέει ότι έχω αιγυπτιακές ρίζες και έχω λίγο μεγαλύτερο από 12,8 ε αυτό για μεσημέρι...», ανέφερε μεταξύ άλλων (δείτε εδώ το βίντεο)

Η απάντηση της Κατερίνας Ζαρίφη

«Πάντως ρε παιδί μου, άμα θέλει ο Γιώργος Λιάγκας να κάνει τόσο πολύ σάτιρα δεν έχει καμιά θέση εκεί στο Ράδιο Αρβύλα; Γιατί πλάκα κάναμε. Γενικότερα πλάκα κάνουμε» είπε με νόημα ενώ επική ήταν αντίδραση και του Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος παρακολουθούσε τον σχολιασμό.

Δείτε το απόσπασμα: