«Στο σπίτι δεν ασχολείται κανείς με...» - Η εξομολόγηση της Μαρίας Αναστασοπούλου για τον σύντροφό της

«Μας έχει γίνει πρόταση να κάνουμε μαζί εκπομπή»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Καλεσμένη στην εκπομπή I love Σουκου, βρέθηκε η Μαρία Αναστασοπούλου, σήμερα Παρασκευή 28/10. Η παρουσιάστρια του Καλημέρα Ελλάδα στο πλατό του Γιώργου Παπαδάκη, αλλά και της Αρένας που προβάλλεται στην late night ζώνη του ΑΝΤ1, έδωσε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων ωστόσο, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή. Με τον επίσης δημοσιογράφο Γιάννη Κολοκύθα είναι μαζί εδώ και 9,5 χρόνια. Μένουν κάτω από την ίδια στέγη και προσπαθούν η δουλειά τους να μην επηρεάζει την όμορφη σχέση που έχουν δημιουργήσει (δείτε σπάνια κοινή φωτογραφία τους).

Η εξομολόγηση της Μαρίας Αναστασοπούλου για τον σύντροφό της

«Η οικογένεια χωράει στο πρόγραμμά μου, εγώ δεν είμαι από εκείνους που λένε ότι πρέπει να διαλέξεις. Δεν υπάρχουν αυτά, όλα μπορείς να τα καταφέρεις. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν πολύ δυσκολότερες δουλειές από τις δικές μας και τα έχουν καταφέρει. Ούτε θεωρώ ότι πρέπει να επιλέξεις κάτι από τα δύο, δηλαδή θα τα δώσεις όλα στην δουλειά ή....όλα είναι θέμα επιλογών. Εγώ θεωρώ ότι έχω οικογένεια αυτή τη στιγμή και προσπαθούμε. Εντάξει, μπορεί να μην υπάρχει ο χρόνος για να κάνουμε όσα θα είχαμε στο μυαλό μας, αλλά τα καταφέρνουμε», εξομολογήθηκε αρχικά.

Ενώ συμπλήρωσε για το γεγονός πως δουλεύουν σε ανταγωνιστικά κανάλια: «Στο σπίτι δεν ασχολείται κανείς με το κανάλι του άλλου. Συνήθως τα μαθαίνω από άλλους, όχι από τον Γιάννη. Ανταγωνισμό δεν περάσαμε ποτέ, γιατί κάνουμε και ραδιόφωνο μαζί 10 χρόνια πια. Οπότε είμαστε πολύ ομάδα σε αυτό. Δεν μας ζόρισε ποτέ ότι ήμασταν μαζί και στη δουλειά, το αντίθετο. Το διάστημα πο μείναμε εκτός και ήμασταν χώρια, αυτό μας δυσκόλεψε περισσότερο. Στην αρχή δεν μου άρεσε, ήταν αντιπαθέστατος. Με βρήκε στον ΣΚΑΙ όταν ήρθε από το Mega και ήταν ο αρχισυντάκτης μου. Η συνήθηκη ήταν όλη μέσα στην τρέλα. Μου φάνηκε κάπως πιο μουντρούχος και ότι με κοιτούσε του τύπου “και εσύ παρουσιάστρια θες να γίνεις γλυκιά μου”. Οπότε κάπως έτσι πορευτήκαμε. Άλλαξε αυτό στην πορεία».

«Με τον Γιάννη συζητάμε πολύ για τη δουλειά. Εκείνος έχει άλλο ρόλο, δεν είναι μπροστά από τις κάμερες μόνο στο ραδιόφωνο, αντιστέκεται σθεναρά ακόμα. Εγώ πιστεύω ότι θέλει, απλά ακόμα δεν το έχει πάρει απόφαση. Θα γίνει αυτό κάποια στιγμή ίσως. Μας έχει γίνει πρόταση να κάνουμε μαζί εκπομπή, αλλά δεν το τολμήσαμε», είπε σε άλλο σημείο.