«Όποιο κι αν είναι το όνομά του, ο Θεός να σε ευλογεί» - Η απάντηση του Victor Vernicos στον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Ποιος είναι; Θα κάνω κάτι πολύ ξεκάθαρο που θέλω να το κάνω εδώ και καιρό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Όποιο κι αν είναι το όνομά του, ο Θεός να σε ευλογεί» - Η απάντηση του Victor Vernicos στον Ανδρέα Μικρούτσικο

Με αφορμή την επιλογή της ΕΡΤ για την ελληνική εκπροσώπηση, την οποία θα έχει η Μαρίνα Σάττι (δείτε την ανακοίνωση), ο Victor Vernicos, μίλησε σήμερα Παρασκευή 28/10 στην εκπομπή Γειά σου στον ΣΚΑΙ. Αναφέρθηκε τόσο στην δική του συμμετοχή για την οποία έχει ακούσει πολύ άσχημα σχόλια, ενώ απάντησε και στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Αυτό που έκανε η ΕΡΤ πέρυσι, νομίζω ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο το όνομα, άρα και μια “διαπλοκή” προσώπων. Δηλαδή, μια ισχυρή οικογένεια που είχε έναν καλλιτέχνη και κάπου οι άνθρωποι της ΕΡΤ αντί να χαϊδέψουν την ουσία, δηλαδή τη μουσικότητα και τη σωστή εκπροσώπηση, χάιδεψαν ημέτερα συμφέροντα, δε θα πω τίποτα άλλο», ήταν οι δηλώσεις του παρουσιαστή - δείτε εδώ τις δηλώσεις του.

Η απάντηση του Victor Vernicos στον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Είναι πολύ καλή κοπέλα, ελπίζω να τα πάει τέλεια», είπε αρχικά για την συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι.

Και συνέχισε απαντώντας στον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Ποιος είναι; Θα κάνω κάτι πολύ ξεκάθαρο που θέλω να το κάνω εδώ και καιρό. Δουλεύω 15 ώρες την ημέρα μέσα στο δωμάτιό μου, φτιάχνω τραγούδια και τα στέλνω και έτσι έχω έρθει στο Λονδίνο. Έχω στήριξη από τους δύο γονείς μου και τον εαυτό μου και κανέναν άλλον. Το μόνο πράγμα που με έχει σπάσει τα νεύρα... ο λόγος που έκανα την Eurovision και πήγα στα 16 μου ήταν για να εμπνεύσω άλλα παιδιά και ανθρώπους γενικότερα να κάνουν αυτό που αγαπάνε στη ζωή τους. Έβαλα το όνομά μου κάτω γιατί πίστεψα στον εαυτό μου. Μπορεί η συνεργασία να μην ήταν η καλύτερη.

«Αυτό που με πείραξε ήταν ότι το όνομα, το Βερνίκος που έχω. Καταλαβαίνω ότι η οικογένειά μου είναι μεγάλη, εγώ δεν έχω γνωρίσει κανέναν. Δεν είμαι κοντά σε κανέναν. Την Μαρίνα Βερνίκου, που με ρωτούσαν πριν σε συνεντεύξεις, εγώ τη γνώρισα μετά την Eurovision. Με πείραξε τόσο πολύ ότι πήγα στην Eurovision για το όνομα γιατί εγώ μέσα από την καρδιά μου θέλω να δώσω έμπνευση και δεν θέλω να υπάρχει δικαιολογία στο γιατί πήγες και γιατί έφτασε τόσο ψηλά αυτό το παιδί. Εγώ δίνω αγάπη σε όσους λένε. Όποιο κι αν είναι το όνομά του, δεν το θυμάμαι το όνομα σου, αλλά ο Θεός να σε ευλογεί».