Νίκος Μουρατίδης: «Δεν μου αρέσει τίποτα φέτος στην τηλεόραση...» - Τα σχόλια του ραδιοφωνικού παραγωγού για τη σεζόν

«Το Fame story είναι πάτος...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Νίκος Μουρατίδης: «Δεν μου αρέσει τίποτα φέτος στην τηλεόραση...» - Τα σχόλια του ραδιοφωνικού παραγωγού για τη σεζόν

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και σεναριογράφος, Νίκος Μουρατίδης, παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, "Χαμογέλα και πάλι", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, και μεταξύ άλλων μίλησε για τα φετινά τηλεοπτικά δρώμενα.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη

«Συμφωνώ απόλυτα με το Νίκο Παπά σε όλα αυτά που είπε, και στη στάση του για τον πόλεμο στο Ισραήλ. Δεν ξέρω τι είναι αυτός ο κυκεώνας κουτσομπολιού, το σου είπα, μου είπες. Όλες οι εκπομπές, έτσι είναι όλο κουτσομπολιό, με ίδια θεματολογία. Με εξέχουσα προσωπικότητα τον Γιώργο Λιάγκα, που ηδονίζεται να ασχολούνται όλοι μαζί του. Ακόμα και όταν λέει μη με παίζεται και μην ασχολείστε μαζί μου, εννοεί "αλλάξτε μου τα φώτα"», είπε αρχικά ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Σίσσυ Χρηστίδου, τον ρώτησε για το "Fame story" του καναλιού Star, «Είναι το χειρότερο της χρονιάς. Αγαπώ το παλιό Fame Story. Είναι όλο λάθος αυτό. Έχετε δει αυτούς που συμμετέχουν, τους τραγουδιστές που είναι φέτος; Δε συγκρίνεται με το παλιό. Δεν έχει ωραίο cast. Το Fame Story 2 είχε το καλύτερο cast. Για την επιτροπή θα μιλήσω; Σιγά την επιτροπή», αποκρίθηκε εκείνος.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη για τη Μαίρη Χρονοπούλου λίγο μετά το θάνατό της του Νίκου Μουρατίδη

Συνέχισε ο σεναριογράφος, σχολιάζοντας τον Light, αλλά και τις αλλαγές στο παιχνίδι, «Δε συμφωνώ σε όσα λέει ο τράπερ. Η σχολή του Light είναι θρασείς άνθρωποι, ενώ οι νέοι με το μπουζουκάκι τους, όχι. Δεν θα σταματήσουν να λένε αυτά που λένε. Όλοι οι τραγουδιστές και άνθρωποι, ακούνε λαϊκά. Έχουμε φτάσει στη γελοιότητα να πηγαίνουν οι pop τραγουδιστές και να λένε λαϊκά τραγούδια. Τι τον παραξενεύει τον Light; Χάλια είναι η εκπομπή, το Fame story είναι πάτος. Δεν μου αρέσει η επιτροπή. Μου αρέσει που μπήκε ο Θεοφάνους στη σχολή ως καθηγητής. Θα έμπαινα και εγώ αν με καλούσαν να τα κάναμε όλα... Μου στέλνει μηνύματα ο Θεοφάνους, για το πόσο του λείπω επαγγελματικά. Το ενδιαφέρον είναι, ότι διαφωνούμε με τον Γιώργο Θεοφάνους, και αυτό έχει ενδιαφέρον στις κριτικές επιτροπές. Ο Νίκος Κοκλώνης κατέβασε το ντεκολτέ για να ανέβει η τηλεθέαση».

«Δεν μου αρέσει τίποτα φέτος στην τηλεόραση. Έχει γεμίσει φτηνιάρικες εκπομπές που η μία αντιγράφει την άλλη. Εκτός από τη μυθοπλασία που έχει πολύ ωραία πράγματα. Στο Fame Story δεν μου αρέσουν οι τραγουδιστές που έχουν πάει εκεί, δεν έγινε σωστή επιλογή. Μου αρέσει να βλέπω κάτι και όταν τελειώσει να μου έχει "μείνει" κάτι, δηλαδή καμία δεν μου αρέσει», υπογράμμισε εν συνεχεία εκείνος.

«Θα έφτιαχνα εκπομπές που είναι κόντρα με τα υπόλοιπα, να έχει ο τηλεθεατής εναλλακτικές λύσεις... Δεν με ενδιαφέρει το κουτσομπολιό. Δεν με ενδιαφέρει που η τηλεόραση ασχολείται με την τηλεόραση. Η δημόσια τηλεόραση στοιχίζει πάρα πολλά λεφτά», συμπλήρωσε.

Φυσικά, ο ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε και για την Eurovision, «Πεθαίνω για την Μαρίνα Σάττι. Μου αρέσει πάρα πολύ. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να ακούει τα τραγούδια της στο καπάκι. Δεν ξέρω πώς θα πάει η Ελλάδα, θέλω να δω το γενικότερο πλαίσιο... Είναι πιο "κουλτουρέ" η Μαρίνα Σάττι από το τσίρκο που παρουσιάζει συνήθως. Είμαι περήφανος που θα την δει η Ευρώπη και δεν με ενδιαφέρει τι θέση θα πάρει. Δεν μου αρέσει ο τρόπος που λειτουργεί η ανάθεση στην Eurovision. Προτιμώ όπως ήταν παλαιότερα, όπως όταν και πήγαν οι Antique, ήμουν κι εγώ τότε στην κριτική επιτροπή», παραδέχθηκε.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: