Σοφία Δανέζη για Αντρέα Μικρούτσικο: «Δεν έχω να συζητήσω κάτι! Η άποψη του ήταν...»

Η αντίδραση της on camera

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Γειά σου και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα, παραχώρησε η Σοφία Δανέζη, με αφορμή την εμφάνιση της στο τηλεπαιχνίδι "Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου¨.

Η τραγουδίστρια που επανήλθε στο προσκήνιο μετά τη συμμετοχή της στο Big Brother, μίλησε μεταξύ άλλων για τον Αντρέα Μικρούτσικο και την κόντρα που είχε εξελιχθεί ανάμεσα τους μέσα στο ριάλιτι του σταθμού.

Η δήλωση της Σοφίας Δανέζη για τον Αντρέα Μικρούτσικο

«Δεν έχω να συζητήσω κάτι για τον κύριο Ανδρέα Μικρούτσικο. Τον σέβομαι και έχουμε μεγαλώσει με Μικρούτσικο. παιδιά. Θεωρώ όμως ότι με αδίκησε και κάπως λίγο μετακίνησε και τον κόσμο προς μια άλλη κατεύθυνση. Καλά έκανε, η δουλειά του αυτή είναι. Δεν μπορεί να είναι με όλους και δεν μπορεί να υποστηρίζει όλο τον κόσμο. Η άποψη του ήταν πολύ σκληρή θεωρώ για μένα και από εκεί και πέρα όλα καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια έπειτα από σχετική ερώτηση.

«Βεβαίως και θα συνεργαζόμουν μαζί του. Άμα τα έχεις καλά στο κεφάλι σου και τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, με όλους τα βρίσκεις. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα» συμπλήρωσε.

Η σχέση της με τον Δημήτρη Κεχαγιά μετά το Big Brother

Σε συνέντευξη στο περιοδικό Secret είχε μιλήσει για το ριάλιτι του ΣΚΑΙ αλλά και για την σχέση της με τον Δημήτρη Κεχαγιά αφού μέσα στο παιχνίδι είχαν σχέση.

Τόνισε, πως δεν θα ήθελε να ξαναβρεθεί σε κάποια άλλη εκπομπή τέτοιου είδους, διότι θεωρεί πως είναι επικίνδυνο, ενώ όσον αφορά τον πρώην σύντροφό της, επισήμανε πως εάν είχε την επιλογή τότε δεν θα τον έκανε ούτε παρέα.

«Δεν θα ξαναπήγαινα ποτέ (στο Big Brother). Μια φορά πρέπει να το ζήσεις, δεν έχει δεύτερη. Αν μπορείς και να το αποφύγεις, ακόμα καλύτερα. Μετά από αυτή την εμπειρία, τα ριάλιτι τέτοιου είδους θεωρώ ότι είναι επικίνδυνα γιατί αλλοιώνουν το χαρακτήρα και πλάθουν, όπως θέλουν την προσωπικότητα του άλλου», είπε αρχικά.

Σοφία Δανέζη

Και συμπλήρωσε: «Δεν μετανιώνω που στήριζα τον Δημήτρη μέσα στο ριάλιτι, όμως βγαίνοντας από το παιχνίδι -κι εκτός παιχνιδιού καταλαβαίνεις την προσωπικότητα κάποιου- δεν θα τον έκανα ούτε παρέα. Κι όχι μόνο αυτόν αλλά κι άλλους, με τους οποίους δεν έχω πλέον επαφή έτσι κι αλλιώς».