Μάθιου Πέρι: Εικόνες έξω από το σπίτι του μετά το θάνατό του - Τραγική φιγούρα η μητέρα του βλέποντας νεκρό το γιο της

Βίντεο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μάθιου Πέρι: Εικόνες έξω από το σπίτι του μετά το θάνατό του - Τραγική φιγούρα η μητέρα του βλέποντας νεκρό το γιο της

Παγκόσμιο σοκ επικρατεί με την είδηση πως ο αγαπημένος ηθοποιός Μάθιου Πέρι, που αγαπήθηκε πολύ μέσα από τη συμμετοχή του στα Φιλαράκια, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Οι αστυνομικές αρχές τον εντόπισαν νεκρό μέσα στο σπίτι του και συγκεκριμένα, μέσα στο τζακούζι που τόσο πολύ του άρεσε αφού και στην τελευταία του ανάρτηση πόζαρε μέσα σε αυτό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πνίγηκε μέσα στο τζακούζι του έπειτα από καρδιακό επεισόδιο. Ωστόσο, οι έρευνες συνεχίζονται ώστε να διευκρινιστούν ακριβώς τα αίτια του θανάτου του.

Στο twitter τα σχόλια για το θάνατο του είναι χιλιάδες και όλες οι αναρτήσεις σπαρακτικές για τον αγαπημένο ηθοποιό που πλέον δεν είναι στη ζωή, ωστόσο ο ρόλος του μέσα από την σειρά Φιλαράκια θα συνεχίζει να τον κρατά ζωντανό στην μικρή οθόνη.

Βίντεο έξω από το σπίτι του Μάθιου Πέρι μετά το θάνατό του

Στην Αμερική επικρατεί χαμός με την είδηση του θανάτου του και όλα τα κανάλια βρίσκονται στο πόδι, μεταφέροντας όλες τις πληροφορίες. Στo Τικ Τοκ κυκλοφόρησε ένα βίντεο έξω από το σπίτι του αφού εντοπίστηκε νεκρός από τις αρχές. Η αστυνομία έχει βάλει κορδέλα για να μην υπάρχουν εισβολείς στην οικία.

@joy.of.everything

Exclusive video from Matthew Perry's home shortly after the news had broke that the Friends actor had passed away inside his Pacific Palisades residence seen here. #matthewperry #ripmatthewperry #breakingnews #friends #mattperry #joyofeverything

♬ original sound - Joy Of Everything

Επίσης, δημοσιεύθηκε και βίντεο με την μητέρα του και τον πατριό του έξω από το σπίτι, αφού είδαν νεκρό τον ηθοποιό. Οι παπαράτσι μάλιστα δεν φαίνεται να σέβονται το πένθος τους....

@alyana.pari

Devastating news from Hollywood Matthew Perry Dead at 54 After Apparent Drowning: in his jacuzzi 😢😢🙏🏻 rest in peace amen 🙏🏻🕊️his parents arrive at the death scene 🙏🏻😢#matthewperry #fyp #hollywood #death #freinds

♬ İnto Your Arms - Slowed & Reverb - Panmix

Λίγα λόγια για τη ζωή και την καριέρα του

Ο Μάθιου Λάνγκφορντ Πέρι ήταν Αμερικανός-Καναδός ηθοποιός της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Περισσότερο γνωστός είναι για τον ρόλο του στη δημοφιλέστατη σειρά NBC, Τα Φιλαράκια, ως Chandler Bing, η οποία διήρκεσε από το 1994 έως και το 2004. Ενώ το 2006, συμμετείχε στη γνωστή τηλεοπτική ταινία The Ron Clark Story. Παράλληλα και έως το 2007, πρωταγωνίστησε στη σειρά Studio 60 on the Sunset Strip.

Εκτός από την τηλεόραση έχει συμμετάσχει και σε αρκετές ταινίες όπως στο Fools Rush In (1997), το The Whole Nine Yards (2000) και το 17 Again (2009). Το 2010, συμμετείχε για πρώτη φορά ως ηθοποιός φωνής στο βιντεοπαιχνίδι Fallout: New Vegas. Το 2011, συνδημιούργησε και συνέγραψε το σενάριο της τηλεοπτικής σειράς Mr. Sunshine, το ίδιο (εκτός από το σενάριο), έκανε και στη σειρά The Odd Couple, στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Με πληροφορίες wikipedia