Είναι μοντέλο στο επάγγελμα: Φωτογραφίες της κόρης των Κορίνα Στεργιάδου και Αντώνη Βλοντάκη

Είναι μόνο 19 χρονών!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Instagram/ Κορίνα Στεργιάδου
Instagram/ Κορίνα Στεργιάδου

Η οικογένεια του γνωστού αθλητή του πόλο, και ηθοποιού πλέον, Αντώνη Βλοντάκη, και της συζύγου του, Κορίνας Στεργιάδου, είναι αδιαμφισβήτητα πολύ όμορφη, ενώ οι ίδιοι δεν αποφεύγουν να ανεβάζουν στιγμιότυπα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, τη Μαλένα, το Σπύρο και την Ηλέκτρα.

Μάλιστα, η Μαλένα έχει πάρει όλη την ομορφιά της μητέρας της και τη γοητεία του πατέρα της, κάτι που την οδήγησε στο λαμπερό δρόμο της μόδας και του μόντελινγκ.

Η Μαλένα Βλοντάκη κόρη του Αντώνη Βλοντάκη και της Κορίνας Στεργιάδου είναι μοντέλο

Η μητέρα της ήταν και αυτή σε αυτό το επάγγελμα τη δεκαετία του '90, κάτι που πιθανόν ώθησε την κοπέλα να επιλέξει να ακολουθήσει τα χνάρια της. Η σύζυγος του πολίστα έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό το 1998 μέσα από τη συμμετοχή της στα καλλιστεία, όπου κέρδισε επάξια τον τίτλο της Playmate of the year. Το 2000 η πρώην εστεμμένη παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της, αφού και οι δύο υπήρξαν παράφορα ερωτευμένοι.

Πλέον, το ζευγάρι μετράει 23 χρόνια κοινής πορείας, και έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια με τα τρία τους παιδιά στο πλευρό τους. Η επιλογή αυτή της οικογενειακής ζωής έκανε το μοντέλο να εγκαταλείψει το μαγικό χώρο της πασαρέλας και του φωτός, και να επικεντρωθεί στο ρόλο της συζύγου και της μητέρας. Ωστόσο, η νέα της ζωή είναι η πηγή της ευτυχίας της.

Δείτε επίσης: Ξεσπά η Κορίνα Στεργιάδου: «Το GNTM δεν είναι το μόντελινγκ»

Παρόλα αυτά, το μεσαίο παιδί της οικογένειας, η Μαλένα, αποφάσισε να συνεχίσει εκείνη το δρόμο, που χάραξε η μητέρα της στο μόντελινγκ. Εκείνη είναι 19 χρονών και σίγουρα μία κούκλα. όπως φαίνεται και από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει κληρονομήσει τη μεσογειακή ομορφιά αλλά και τις καλλίγραμμες αναλογίες της μαμάς της.

Σπουδάζει στο πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και πρόσφατα εντάχθηκε στο δυναμικό ενός από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων της χώρας, ξεκινώντας σιγά σιγά μία πορεία στην πασαρέλα, η οποία όπως όλα δείχνουν θα είναι αρκετά λαμπερή. Τα σκουρόχρωμα μακριά μαλλιά και η φυσική της ομορφιά την κάνουν να ξεχωρίζει και να γίνεται αντικείμενο θαυμασμού στα social media.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της: