«Θα λες καταρχάς είναι πολύ...» - H αντίδραση της Γερμανού στην συνέντευξη του Πανόπουλου που την είπε "δύσκολη"

O επικός διάλογος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θα λες καταρχάς είναι πολύ...» - H αντίδραση της Γερμανού στην συνέντευξη του Πανόπουλου που την είπε

Ο συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού, Δημήτρης Πανόπουλος, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του I love ΣουΚου και στον Αλέξανδρο Ρούτα, όπου ρωτήθηκε και απάντησε για την συνεργασία τους στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται στον ALPHA.

«Είναι δύσκολη, απαιτητική αλλά στο τέλος δοτική. Ίσως στην προσωπική της ζωή είναι πιο χαλαρή. Στην δουλειά όμως είναι απαιτητική και καλά κάνει γιατί όταν έχεις μία ομάδα 15 ανθρώπων γύρω σου και αυτό που πουλάει πρώτα από όλα ο σταθμός είναι το brandname είναι η Ναταλία Γερμανού, ξέρεις ότι εκτός του ότι θα κριθείς για τη δική σου δουλειά θα κριθείς και για το αποτέλεσμα της δουλειάς άλλων 15 ανθρώπων. Άρα, την επιτυχία μπορεί να την καρπωθούν όλου και την αποτυχία πρώτη από όλους η Ναταλία», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος για την παρουσιάστρια.

Ο διάλογος Γερμανού - Πανόπουλου για την συνέντευξη του

Σήμερα Κυριακή 29/10 η Ναταλία Γερμανού δεν γινόταν να μην σχολιάσει την συνέντευξη του και πιο συγκεκριμένα τον χαρακτηριστικό "δύσκολη" προς το πρόσωπο της.

«Απολάμβανα με τον καφέ μου το μελαχρινό μου αγόρι. Έδωσε μία πολύ ωραία συνέντευξη στην εκπομπή της Μπέττυς στο I love Σου Κου και τον ρώτησαν πως είναι η Ναταλία σαν συνεργάτης και είπε δύσκολη», ανέφερε η παρουσιάστρια πηγαίνοντας προς το μέρος του συνεργάτη της.

«Όχι μόνο, πες το όλο. Δημιουργείς άλλο κλίμα», της απάντησε ο δημοσιογράφος, με την Ναταλία να λέει «Εγώ στο δύσκολη έκανα πφφφ τον καφέ μου και έλεγαν μετά οι άλλοι ότι Δημήτρη δεν ξεκινάνε... Θα λες καταρχάς είναι πολύ γλυκιά».

«Α, θες να βγαίνω και να λέω ψέματα. Κατέληξα στο ότι είναι δοτική», της απάντησε ο Δημήτρης Πανόπουλος και ξέσπασαν όλοι σε γέλια.

Δείτε επίσης: «Μπορεί στα 30 αυτά χρόνια που κάνω τηλεόραση να μην ήμουν πάντα άγγελος...» - Τι αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού για παλιότερες συμπεριφορές της