Οι Έλληνες celebrities αποχαιρετούν τον Chandler από τα "Φιλαράκια" - Αντίο Μάθιου Πέρι!

Βαρύ πένθος για τους λάτρεις της σειράς!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Οι Έλληνες celebrities αποχαιρετούν τον Chandler από τα

Συγκλονισμένοι ξυπνήσαμε σήμερα το πρωί, Κυριακή 29 Οκτωβρίου, από την τραγική πληροφορία του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού, Μάθιου Πέρι, ο οποίος έφυγε ξαφνικά στην ηλικία των 54 χρόνων του (δείτε εδώ τι λέγανε οι γιατροί του για την υγεία του). Οι Έλληνες celebrities, μετά την είδηση του θανάτου του θαυμαστές της σειράς "Φιλαράκια", έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους ήρωα.

Οι Έλληνες celebrities αποχαιρετούν τον Matthew Perry

Τα α ελληνικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλημμύρισαν από μηνύματα θλίψης και αποχαιρετισμού για τον αγαπημένο τους ηθοποιό. Ανάμεσα σε αυτούς που έκαναν αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Μαίρη Συνατσάκη, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Νατάσα Μποφίλιου, η Χρύσα Μιχαλοπούλου, ο Σάββας Πόμπουρας, η Φαίη Σκορδά, ο Ζήσης Ρούμπος, αλλά και πολλοί άλλοι.

-Μία ζεστή σοκολάτα Γκάνθερ. -Οι άλλοι; -Μόνο εγώ. Ήρθα λίγο νωρίτερα.

Posted by Zissis Roumbos on Sunday, October 29, 2023

Ζαρίφη friends
Σκορδά friends
Συνατσάκη friends
Π[ούμπουρας friends
Ουγγαρέζος friends
Μιοχαλοπούλου friends
Μποφίλιου friends

Η τραγική τελευταία φωτογραφία του Μάθιου Πέρι και η ανακοίνωση της Warner Bros

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Warner Bros μαζί με την επίσημη σελίδα της σειράς, Τα φιλαράκια:

«Είμαστε συντετριμμένοι με την είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι. Ήταν ένα αληθινό δώρο για όλους μας. Η καρδιά μας είναι με την οικογένεια του, τους αγαπημένους τους και σε όλους τους θαυμαστές του», έγραψαν.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει ενδείξεις πως ο θάνατος του οφειλόταν σε εγκληματική ενέργεια, ενώ ούτε ναρκωτικά βρέθηκαν στο σπίτι του. Ο ηθοποιός έδινε χρόνια μάχη για να απεξαρτητοποιηθεί από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ και είχε μπει πολλές φορές σε κλινικές αποτοξίνωσης.

Όπως προαναφέραμνε λοιπόν, ακόμη ισχύει η πρώτη είδηση πως πνίγηκε ύστερα από καρδιακή ανακοπή. Την ίδια ώρα ωστόσο συνεχίζονται οι έρευνες.

Τραγική είναι η τελευταία του ανάρτηση, στην οποία ο Μάθιου Πέρι είχε ποζάρει στο τζακούζι του σπιτιού του, το οποίο είναι και αυτό που βρέθηκε νεκρός.

«Ω, το ζεστό νερό που στροβιλίζεται σε κάνει να νιώθεις καλά; Είμαι ο Mattman», είχε γράψει.