Μάθιου Πέρι: Οι γιατροί του έδιναν 2% πιθανότητες να ζήσει - Οι δυο φορές που ο "Τσάντλερ" ήρθε αντιμέτωπος με το θάνατο

Τελικά πνίγηκε στο τζακούζι του έπειτα από καρδιακό επεισόδιο...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μάθιου Πέρι: Οι γιατροί του έδιναν 2% πιθανότητες να ζήσει - Οι δυο φορές που ο

Το σοκ από το θάνατο του Μάθιου Πέρι είναι μεγάλο. Θρήνος επικρατεί παγκοσμίως με την είδηση πως έφυγε από την ζωή σε ηλικία 54 ετών. Ο ηθοποιός που αγαπήθηκε πολύ μέσα από το ρόλο του στην σειρά, Τα Φιλαράκια, πνίγηκε στο τζακούζι του σπιτιού του έπειτα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.

Τα ακριβή ωστόσο αίτια δεν έχουν εξακριβωθεί με τις έρευνες της αστυνομία να συνεχίζονται. Οι εικόνες έξω από το σπίτι του είναι δραματικές, με την μητέρα του και τον πατριό του να προσπαθούν να αποφύγουν τους παπαράτσι (δείτε βίντεο).

Ο Μάθιου Πέρι είχε μιλήσει ανοιχτά για την μάχη που έδωσε με τις ναρκωτικές ουσίες και το αλκοόλ, μάλιστα, είχε μπει 15 φορές σε κλινικές αποτοξίνωσης και ξόδεψε 9 εκατομμύρια δολάρια στην προσπάθειά του να καθαρίσει από όλα αυτά. Στον χώρο ωστόσο του σπιτιού του, δεν βρέθηκαν ναρκωτικά ούτε υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια.

Δείτε τις σπαρακτικές αναρτήσεις στο twitter για το θάνατο του!

Οι δυο φορές που ο Μάθιου Πέρι ήρθε αντιμέτωπος με τον θάνατο

Στην αυτοβιογραφία του Friends, Lovers, And The Big Terrible Thing, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο, είχε μιλήσει ανοιχτά για όλα.

Το 2019, πέρασε ξυστά από το θάνατο μετά από διάρρηξη του παχέος εντέρου του λόγω υπερβολικής χρήσης οπιοειδών. Οι γιατροί είχαν πει ότι εκείνη τη νύχτα που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, του έδιναν ποσοστό επιβίωσης μόλις 2%.

Ήταν σε κώμα για δυο εβδομάδες και όταν συνήλθε συνειδητοποίησε ότι του είχε τοποθετηθεί σάκος κολοστομίας που έπρεπε να έχει πάνω του για τους επόμενους εννέα μήνες.

Δεύτερη φορά που αντιμετώπισε το θάνατο ήταν δύο χρόνια μετά, το 2020. Όταν βρισκόταν σε κλινική αποτοξίνωσης στην Ελβετία, οι γιατροί του χορήγησαν ένα ηρεμιστικό το οποίο αλληλεπίδρασε με τα οπιοειδή στον κατεστραμμένο οργανισμό του με αποτέλεσμα να σταματήσει να χτυπά η καρδιά του.

Κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή, ωστόσο κατά τη διάρκεια της ανάνηψης του έσπασαν οκτώ πλευρά. Τότε αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το ρόλο του στην ταινία "Don't Look Up".