Ελένη Καρακάση: «Πήγαινα στους γιατρούς και έκλαιγα...» - Λύγισε στην κάμερα του ΣΚΑΪ για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

«Δεν μπορούσα να βγω από το αυτοκίνητο...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ 2-09-2022 Ηρώδειο-Επετειακή εκδήλωση «Με του χορού τα βήματα στον τόπο μου γυρίζω»
NDP/ 2-09-2022 Ηρώδειο-Επετειακή εκδήλωση «Με του χορού τα βήματα στον τόπο μου γυρίζω»

Η γνωστή ηθοποιός, Ελένη Καρακάση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Γειά σου", η οποία προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ, και παραχώρησε μία βαθιά εξομολογητική συνέντευξη στην παρουσιάστρια, Μαρία Μπακοδήμου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε στο παρελθόν, με αφορμή μία ανάρτηση για την παγκόσμια ημέρα για τα ιατρεία πόνου και παρηγορητικής φροντίδας, η οποία είναι κάθε πρώτη Τρίτη του Νοεμβρίου, και φέτος είναι στις 7 του μηνός.

Το πρόβλημα υγείας της Ελένης Καρακάση

«Πέρυσι αντιμετώπισα ένα σοβαρό θέμα, έκανα χειρουργείο και πήγε πολύ καλά. Άρχισα στις 40 ημέρες να έχω πόνο σε όλο μου το σώμα και φοβηθήκαμε για πολλά και για σκλήρυνση, αλλά και για άλλα πολλά. Κάναμε όλες τις εξετάσεις και πήγα σε ό,τι γιατρό μπορείς να φανταστείς. Όταν πήγα στο ιατρείο πόνου, είχα έναν φάκελο υπερπλήρη και είχε τα πάντα μέσα και δοκίμαζα πολλά πράγματα για να περάσουν οι πόνοι μου. Κάποια στιγμή είπε ένας γιατρός στον άντρα μου, πες της να πάρει τηλέφωνο στο ιατρείο πόνου», εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής και μας συγκλόνισε όλους.

Δείτε επίσης: Η αποκάλυψη της Ελένης Καρακάση για τα προσωπικά της αντικείμενα

«Έκλεισα ραντεβού και όταν πήγα ήμουν πραγματικά απελπισμένη και αυτός είναι ο όρος που χρησιμοποίησε η γιατρός μου. Πήγαινα στους γιατρούς και έκλαιγα, έλεγα, ότι θέλω να γίνω η Ελένη που ήμουν πριν 1,5 χρόνο. Δεν μπορούσα να κάνω βήμα και να περπατήσω. Δεν είχα κάτι. Κάναμε εξετάσεις και δεν βρίσκαμε τίποτα. Να πονώ και να μην μπορώ να πλύνω ένα ποτήρι. Να προσπαθώ να πιάσω το ποτήρι από το ντουλάπι και να μου πέφτει. Είχε κάνει τη ζωή μου δύσκολη. Να κάθομαι και να μην μπορώ να σηκωθώ, δεν μπορούσα να βγω από το αυτοκίνητο. Σε λιγότερο από ένα μήνα έγινα καλά, επειδή με εξέταζαν όλοι οι γιατροί μαζί. Τα ιατρεία αυτά είναι δωρεάν και εθελοντικά», κατέληξε η ηθοποιός.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: