«Είμαι αρκετά down, κουρασμένη και υποτονική...» - Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το χάπι θηλασμού

«Να περάσει γρήγορα και αυτό να...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή Influencer, Ιωάννα Τούνη, προέβη σε μία εκ βαθέων προσωπική αποκάλυψη για το θηλασμό(δείτε εδώ το είχε πει για το θέμα), και την αγωγή που παίρνει για αυτό, μέσα από δύο story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ βρίσκεται στο αυτοκίνητο και πάνε οικογενειακώς εκδρομή στο βουνό με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου και το παιδί της, Πάρη.

Η δημόσια εξομολόγηση της Ιωάννας Τούνη για το χάπι θηλασμού

«Είμαι αρκετά down, κουρασμένη και υποτονική τελευταία γιατί παίρνω χάπια απο- θηλασμού που είναι αρκετά βαριά», έγραψε στο πρώτο story, αλλά και, «Πάμε μια βόλτα πάνω στο βουνό με τον Δημήτρη και τον Πάρη, για να ξεσκάσουμε».

«Να περάσει γρήγορα και αυτό να ξανά βρω τον happy εαυτό μου», σημείωσε στο δεύτερο story, ενώ είπε, πως της έχει έρθει μία κατάθλιψη, ενώ είναι ζαβλακωμένη από τα χάπια. Ο γιος της, να υπογραμμίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι έχει θηλαστεί εδώ και σχεδόν ένα χρόνο.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο:

Η πρώτη φορά που ο γιος της Ιωάννας Τούνη είπε τη λέξη "μαμά"

Η προτροπή στις υπόλοιπες μαμάδες του Instagram

Η Ιωάννα Τούνη μετά την γέννηση του - 10μηνων πλέον - μωρού της μπορεί να μην κάνει την ζωή που έκανε αλλά σίγουρα η καθημερινότητά της δεν έχει αλλάξει σε τεράστιο βαθμό αφού και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και μετά την γέννα του μικρού έχει οργώσει την Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ τα πήγαινε έλα σε Θεσσαλονίκη - Αθήνα καλά κρατούν.

Η αλήθεια είναι πως όλοι την θαυμάζουν για το ότι έχει καταφέρει να διατηρήσει τους ίδιους ρυθμούς και μπορεί και παίρνει παντού μα παντού μαζί τον μικρό Πάρη. Γνωρίζοντας και η ίδια, λοιπόν, πόσο δύσκολο είναι για μια μαμά να το κάνει αυτό, πριν από λίγες ημέρες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, από τον οποίο και μοιράζεται σχεδόν τα πάντα που συμβαίνουν στην ζωή της, θέλησε να δώσει μια συμβουλή στις μαμάδες που την ακολουθούν αλλά και σε όσες θέλουν να γίνουν ή θα γίνουν σε λίγο καιρό!

Διαβάστε επίσης: Η προίκα του μικρού Πάρη - Τι θα κληρονομήσει ο γιος της Ιωάννας Τούνη

«Ήθελα να πω από την καρδιά μου στις μαμάδες που με ακολουθούν και μου λένε “μπράβο που βγαίνεις έξω με το παιδί”. Θέλω και εσείς να το κάνετε. Δεν θέλω καμία μαμά να νιώθει ενοχικά και να κλείνετε σπίτι για κάποιο λόγο με το παιδί της και να σκέφτεται ότι μπορεί να κλάψει και να ενοχλήσει τους τριγύρω. Είναι μωρά και μπορούν να κλάψουν και να κάνουν διάφορα απρόβλεπτα, αλλά that’s life. Ο κόσμος πρέπει να αποδεχθεί ότι έχεις ένα μωρό και να το σεβαστεί. Δεν θέλω να κλείνεστε σπίτι. Πάρτε το μωρό σας και πηγαίνετε παντού. Μπορείτε να πάτε κομμωτήριο, γυμναστήριο, μπορείτε να πάτε ταξίδια, βόλτα να πιείτε το ποτό σας, Μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε και να είστε αυτή η μαμά που θέλετε. Μπορείτε. Σίγουρα», έγραψε πρόσφατα η ίδια στέλνοντας μήνυμα στις μαμάδες.