Στέλλα Γεωργιάδου: «Υπάρχουν πηγαδάκια στο παιχνίδι...» - Οι πρώτες δηλώσεις της τραγουδίστριας μετά την αποχώρηση από το I'm a Celebrity…Get Me Out of Here

«Μου είπαν ότι έπεσε πολύ φτυάρι, αλλά...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το reality επιβίωσης "I'm a Celebrity…Get Me Out of Here" (δείτε εδώ τι έγινε στο τελευταίο επεισόδιο), που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ, η γνωστή τραγουδίστρια, Στέλλα Γεωργιάδου, έκανε τις πρώτες αποκαλύψεις για το παιχνίδι μέσα από την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, "Γειά σου".

Οι πρώτες δηλώσεις της Στέλλας Γεωργιάδου μετά την έξοδό της από το I'm a Celebrity…Get Me Out of Here

«Επανήλθα στην κανονικότητά μου, αλλά θα ήθελα να ζήσω κι άλλα πράγματα. Τα φίδια είναι κάτι το μοναδικό. Ο Τάσος Ξιαρχό δεν έχει καταλάβει τι σημαίνει να είσαι επώνυμος. Το παιχνίδι υπάρχουν διάφορα πηγαδάκια, και για αυτό είμαι εδώ, επειδή δε με ενδιέφεραν αυτά. Με νοιάζουν τα χρήματα, αλλά όχι σαν κάποιους άλλους που κάνουν τούμπες», σχολίασε για το παιχνίδι.

«Ήμουν έτοιμη για την κριτική στην εξωτερική μου εμφάνιση, δεν με ενδιαφέρει καθόλου όμως. Προσπαθούμε να διατηρηθούμε, κάπως, όσο μεγαλώνουμε. Δικό μου πρόσωπο είναι, ό,τι θέλω το κάνω. Αν κοιμόμαστε και ξυπνάμε και είμαστε χαρούμενοι με το πρόσωπό μας, δεν πέφτει λόγος σε κανέναν», είπε για όσους την κατέκριναν.

Συμπλήρωσε επίσης, ότι «Μου είπαν, κάποιοι φίλοι μου, ότι έπεσε πολύ φτυάρι, αλλά με αφήνει παγερά αδιάφορη. Σίγουρα πίσω από όλα αυτά κρύβονται άνθρωποι που έχουν ένα μένος. Κάτι άλλο τους φταίει και ξεσπάνε πάνω μας, αν νιώθουν καλά με όλο αυτό, καλά κάνουνε».

«Είναι σκληρό, πάρα πολύ σκληρό. Μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι όλοι τους έχουν καριέρα. Δεν μπορεί ο κύριος Λιάγκας να αμφισβητεί την καριέρα κανενός. Δεν ξέρω γιατί αμφισβητεί κάποια πράγματα ο κύριος Λιάγκας. Πουλάει το αρνητικό σχόλιο. Το καλό σχόλιο δεν πουλάει», κατέληξε η γνωστή τραγουδίστρια.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της εκπομπής:

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τη Στέλλα Γεωργιάδου

Η Στέλλα Γεωργιάδου γεννήθηκε στην Αμμόχωστο της Κύπρου. Καταγόμενη από μουσική οικογένεια και από γονείς δασκάλους οδηγείται από πολύ μικρή στο να μάθει μουσική. Σπούδασε στο Εθνικό Ωδείο κιθάρα, πιάνο, αρμονία, σολφέζ και τραγούδι στο οποίο είχε ιδιαίτερη κλίση.

Πρωτοεμφανίστηκε σε κοινό όταν ήταν ακόμη μαθήτρια του δημοτικού, σαν σολίστ της χορωδίας του. Αργότερα στο Λύκειο έγινε μέλος τοπικού συγκροτήματος λαμβάνοντας μέρος σε πλήθος μουσικών εκδηλώσεων.

Μέχρι τότε, ποτέ δεν σκέφτηκε ότι αυτές της οι δραστηριότητες θα έκαναν κάποτε το τραγούδι μοναδική της ασχολία. Προετοιμαζόταν λοιπόν να ακολουθήσει τη δουλειά των γονιών της - δασκάλα- μέχρι που εντελώς τυχαία της έγινε η πρόταση να 'ρθει στην Αθήνα, να τραγουδήσει επαγγελματικά. Ακολουθώντας το ένστικτο της και παρά τις αντιδράσεις της οικογένειας της, δέχεται την πρόταση και δεν αντιστέκεται στην πρόκληση μιας δύσκολης πορείας.

Η ίδια είχε πει σχετικά: «Χρειάστηκε να παλέψω 6 χρόνια για να γίνω γνωστή. Έπρεπε να αποκτήσω την εμπειρία πρώτα και σιγά σιγά έγινε. Υπάρχουν άνθρωποι που με βοήθησαν πάρα πολύ στα πρώτα μου βήματα και τους χρωστάω πολλά ευχαριστώ” είπε με ευγνωμοσύνη η Στέλλα Γεωργιάδου. Ποιος όμως ήταν εκείνος που την έπεισε να ασχοληθεί με το τραγούδι; “H μαμά μου ήταν μουσικός. Εκείνη ήταν που με πήγε πρώτη στο ωδείο, μου έμαθε πρώτη τις νότες. Υπήρχε στο αίμα μας να τραγουδάμε».