I'm a Celebrity Get Me Out of Here (26/10): Ούρλιαζε με μανία - Φίδια τύλιξαν το κορμί της Emilia Vodos

Φώναξε τη λέξη κλειδί;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
I'm a Celebrity Get Me Out of Here (26/10): Ούρλιαζε με μανία - Φίδια τύλιξαν το κορμί της Emilia Vodos

Η παραγωγή του ''I'm a Celebrity…Get Me Out of Here'' θα λέγαμε, πως έχει βάλει σκοπό να εξοντώσει όσους διαγωνιζόμενους έχουν παραμείνει στο παιχνίδι με τις δοκιμασίες να έχουν όλο και περισσότερο βαθμό δυσκολίας.

Την Πέμπτη (26/10) είδαμε την Emilia Vodos να μπαίνει σε πισίνα, στην οποία σταδιακά έριχναν βατράχια και φίδια. Στη συνέχεια εκείνη και συμπαίκτες της θα έπρεπε να βουτάνε μέσα, να βρίσκουν κλειδιά και να ανοίγουν κάποια λουκέτα.

Δείτε επίσης: I'm a celebrity get me out of here: Επέστρεψε ερωτευμένη από το νοσοκομείο η Vodos - Οι πρώτοι τσακωμοί μετά την άφιξη του Τρύφωνα Σαμαρά

Ο δοκιμασία που άφησε άφωνη την Emilia Vodos στο I'm a Celebrity…Get Me Out of Here

Όσο οι υπόλοιποι έκαναν την προσπάθειά τους η Emilia Vodos ούρλιαζε, δεν άντεξε να βουτήξει καμία φορά, καθώς είχε τυλιχτεί στο κορμί της ένα φίδι....Παρά τον τρόμο της η Vodos δεν φώναξε έστω την λέξη κλειδί.

Σκηνές τρόμου για την Αγγελική Ηλιάδη

Τρόμο, ένταση, κλάματα, συμμαχίες αλλά και σκηνές, που κόβουν την ανάσα ήταν όλα όσα παρακολουθήσαμε την Τετάρτη (25/10) στο ''I'm a Celebrity…Get Me Out of Here'' με την Αγγελική Ηλιάδη να ζει μια πολύ δύσκολη δοκιμασία.

Η παίκτρια λοιπόν, θα έπρεπε να τρέξει αρχικά σε ένα διάδρομο, του οποίου την ένταση δυνάμωναν σιγά σιγά. Αν η παίκτρια δεν άντεχε άλλο την ταχύτητα τότε θα έπεφτε στο κενό, κάτι που εν τέλει έγινε, με ένα σκοινί και τον κατάλληλο εξοπλισμό να την κρατάνε ασφαλή.

Δείτε επίσης: «Η Αγγελική Ηλιάδη θα χαρεί πολύ, όταν...» - Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για την υπόθεση Γκρέυ όσο η τραγουδίστρια είναι στον Άγιο Δομίνικο

Ο τρόμος της Ηλιάδη ήταν εμφανής από τα πρώτα λεπτά, που ανέβηκε στο διάδρομο, καθώς θέλησε να μεταφέρει κάποια λόγια στην οικογένειά της, για όταν θα παρακολουθούσαν το επεισόδιο: «Βοήθεια! Βασίλη μου, Μπάμπη μου σας αγαπάω πολύ! Μανούλα σ' αγαπώ, Βασίλη σ' αγαπώ, Μπάμπη μου σ' αγαπάω. Όλους σας αγαπάω οικογένεια, φίλους, το σκυλάκι μου, το γατάκι μου, τον Γιώργο, την Καλομοίρα, τα παιδιά εδώ, όλους», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.