I'm a celebrity get me out of here: Επέστρεψε ερωτευμένη από το νοσοκομείο η Vodos - Οι πρώτοι τσακωμοί μετά την άφιξη του Τρύφωνα Σαμαρά

Χαμός στο αποψινό (18/10) επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
I'm a celebrity get me out of here: Επέστρεψε ερωτευμένη από το νοσοκομείο η Vodos - Οι πρώτοι τσακωμοί μετά την άφιξη του Τρύφωνα Σαμαρά

Μετά τη δοκιμασία που οδήγησε τον Νίκο Βαμβακούλα στο νοσοκομείο (δείτε εδώ τι συνέβη), οι παίκτες του I'm a celebrity get me out of here βρέθηκαν σε μία νέα, κατά την οποία έπρεπε να ρίχνουν σε σωλήνες ό,τι τους πετούσε η παραγωγή, είτε αυτό ήταν παγάκια είτε ρύζι είτε ταραντούλες. Όπως φαντάζεστε τα ουρλιαχτά ήταν πολλά. Παρόλα αυτά, κατάφεραν να συγκεντρώσουν έτσι 7.100 ευρώ ακόμη για φιλανθρωπικό σκοπό, αγγίζοντας τις 12.100 ευρώ.

Οι "έρωτες" της Emilia Vodos και οι μικρο-τσακωμοί στο I'm a celebrity get me out of here

Μετά τη δοκιμασία οι παίκτες επέστρεψαν στο δάσος, μαζί τους και η Emilia Vodos, η οποία είχε θέμα με το γόνατό της και βρισκόταν στο νοσοκομείο. Η ίδια γύρισε ενθουσιασμένη, καθώς φαίνεται πως η ομορφιά του γιατρού της την γιάτρεψε για τα καλά.

Όσο εκείνη μιλούσε για τους όμορφους άντρες του Άγιου Δομίνικου, η Ιωάννα Λίλη παραπονιόταν για τα ρούχα που της κλέβει ο Βαμβακούλας. «Μέχρι να φύγουμε θα μας πάρει και τους στηθόδεσμους», είπε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια ακολούθησε ένας μικρός τσακωμός για μερικές... καμένες πατάτες.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς σίγουρα έπαιξε τον ρόλο του στον καβγά, αλλά δεν έμεινε για πολύ να το συζητάει με τους συμπαίκτες του, αφού ξεκίνησε η δοκιμασία του, μαζί με την Ραχήλ Μακρή (δείτε εδώ όσα πρέπει να ξέρετε για την εκκεντρική πολιτικό που μας γλεντάει).