«Δεν το είπα ποτέ αυτό...» - Η Ναταλία Γερμανού απάντησε στις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου

«Ποτέ δεν είπα για νούμερα τηλεθέασης...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ 25-06-2014 Akanthus Summer - Παρουσίαση βιβλίου Ναταλίας Γερμανού
NDP/ 25-06-2014 Akanthus Summer - Παρουσίαση βιβλίου Ναταλίας Γερμανού

Η γνωστή παρουσιάστρια, Ναταλία Γερμανού, μέσα από την απογευματινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, "Καλύτερα δεν γίνεται", που είναι οικοδέσποινα, και προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, απάντησε στις δηλώσεις της αγαπημένης ηθοποιού και χορεύτριας, Μαρίας Ιωαννίδου, για το λόγο που δεν είναι καλεσμένη της (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε η δεύτερη).

Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού στη Μαρία Ιωαννίδου

«Δεν το είπα ποτέ, αυτό είναι ένα ψέμα. Ποτέ δεν έχω πει "Μαρία δεν κάνεις τηλεθέαση"», είπε αρχικά.

«Ίσα ίσα για να σε ζητούν και να σε λαχταρούν τόσο πολύ το "Mega Καλημέρα", προφανώς και τους κάνεις νούμερα. Είναι η τρίτη ή τέταρτη φορά που της παίρνουν δηλώσεις. Ποτέ δεν είπα για νούμερα τηλεθέασης. Τους καλεσμένους τους επιλέγει ο Βασίλης Δρυμούσης, σου στέλνω τώρα το κινητό του», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Η αντίδραση της Ιωαννίδου όταν είδε αφιλτράριστη φωτογραφία της Γερμανού

Η ηθοποιός - χορεύτρια που αγαπήσαμε μέσα από τις παλιές ελληνικές ταινίες για μίλησε έξω από τα δόντια χωρίς να μασάει τα λόγια της.

«Η Ναταλία είναι εργατική, έχει πάρει την εργασιομανία και μερική εξυπνάδα του πατέρα της. Αυτό που με στεναχωρεί είναι που η Ναταλία δεν παντρεύεται και δεν κάνει παιδί. Να κάνουμε ένα "Γερμανάκι"», ανέφερε αρχικά μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε για τις σχέσεις τους: «Δεν βλεπόμαστε με τη Ναταλία. Εγώ θέλω. Μάλλον δεν θέλει εκείνη. Τι να κάνουμε, γούστα είναι αυτά. Σε πρόθεσή μου να συναντηθούμε δεν είδα ανταπόκριση. Δεν της έχω κάνει τίποτα, αν έχει εκείνη λόγο ρωτήστε την».

«Της έστειλα το βιβλίο μου, σαφώς δικαιούμουν μία παρουσία του βιβλίου στην εκπομπή της. Δεν πρέπει να την απασχολώ και πάρα πολύ, θυμάται πώς με λένε;», συνέχισε.

«Ααα Αγνώριστη, έχει μία μανία με τα φίλτρα», σχολίασε όταν είδε την φωτογραφία της χωρίς φίλτρα η οποία προκάλεσε τεράστιο χαμό στο Instagram - δείτε το γιατί.