Τάσος Δούσης: «Το αίμα από την Γάζα θα φτάσει στην Ελλάδα και στην Δύση;»

«Η ηλιθιότητα του BBC που λέει τους ουγκανους της Χαμάς μαχητές στο όνομα της ουδετερότητας να μην περάσει σαν ιδεολογία βλακείας στην Ευρώπη υποθάλποντας την τρομοκρατία μέσα στα σπίτια μας»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Τάσος Δούσης: «Το αίμα από την Γάζα θα φτάσει στην Ελλάδα και στην Δύση;»

Με ακόμα ένα μήνυμά του στα social media ο Τάσος Δούσης θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς του τη σκέψη του για τον πόλεμο στο Ισραήλ, τονίζοντας πως μπλέξαμε και δεν πρέπει να αφήσουμε να δυναμώσει η Τζιχάντ στην πατρίδα μας.

Η ανάρτηση του Τάσου Δούση

Το αίμα από την Γάζα θα φτάσει στην Ελλάδα και στην Δύση;

Πρώτα απ όλα εξηγούμε.Είμαι κάθετα αντίθετος στα αντίποινα του Νετανιάχου απέναντι στον αθώο παλαιστινιακό λαό. Θεωρώ αυτές τις πράξεις εγκλήματα πολέμου.

Όμως πιστεύω επίσης ακράδαντα πως εάν ζεις στην Ελλάδα και κυκλοφορείς με σημαία της Χαμάς, πρέπει να συλλαμβάνεσαι. Nα αφαιρείται η υπηκοότητα, να στερείσαι το διαβατήριο και να επιστρέφεις από εκεί όπου ήρθες.

Ναι είναι εγκληματίες τρομοκράτες και είναι σχεδόν σίγουρο πως αργά η γρήγορα θα στρέψουν την χατζάρα εναντίον μας από τυφλό μίσος! Γιατί;
Πιστεύω πως η πολυπολιτισμική κοινωνία θα οδηγήσει σε έναν πολιτισμικό πόλεμο μέσα στα σπιτια μας. Έναν πόλεμο με αθώα θύματα όπως αυτά του Τελ Αβιβ και της Γάζας. Εξηγούμε…

Πως είναι δυνατόν να γίνεται ένας πόλεμος στο Ισραήλ και τα παλαιστινιακά εδάφη,αλλά να τρέμει ο Δυτικός κόσμος πως η αιματοχυσία θα φτάσει έξω από το σπίτι του και θα απειλήσει τα παιδιά του. Μα είναι απλό. Η Δύση δέχεται επίθεση και οποίος καταλάβει κατάλαβε.

Ο πόλεμος Ισραήλ- Χαμάς είναι το άλλοθι για μια εξέγερση ενάντια στην ελευθερία του δυτικού κόσμου,του τρόπου ζωης,της δημοκρατίας.

Δεν θελουμε να το δούμε γιατί μια ψευτοελιτ δήθεν αριστερή,μαζί με μια φιλελεύθερη πολιτική άρχουσα τάξη προσπαθούν να κουκουλώσουν τα πράγματα ο καθένας με τον τρόπο του. Στην προοδευτική αριστερά είναι υποχρέωση να είσαι με τους τζιχαντιστές της Χαμάς στο όνομα του παλαιστινιακού λαού δήθεν από αλληλεγγύη.

Ενώ στην πραγματικότητα βοηθάς και στηρίζεις ανθρώπους που «μισούν» ότι δυτικό και που θέλουν τις γυναίκες όργανα αναπαραγωγής,αναλώσιμα και άβουλα. Βοηθάς δηλαδή τους Μάο Μάο κάποια στιγμή να κάνουν ένα νέο Μπατακλάν στην Ελλάδα ή κάπου στην Δύση.

Οι φιλελεύθεροι καθεστωτικοί από την άλλη μεριά... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr