«Mου προκαλούν θλίψη αναφορές ότι...» - Το ξεκαθάρισμα του Στάθη για την αποχώρηση του Καμπουράκη από το OPEN

«Εντάξει, ανοησίες είναι όλα αυτά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Mου προκαλούν θλίψη αναφορές ότι...» - Το ξεκαθάρισμα του Στάθη για την αποχώρηση του Καμπουράκη από το OPEN

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση πως ο Δημήτρης Καμπουράκης αποχώρησε από την εκπομπή Ώρα Ελλάδος αλλά και γενικά από το OPEN. Το γεγονός έγινε γνωστό μέσα από μια ανακοίνωση του σταθμού, η οποία ανέφερε:

«Το OPEN ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Καμπουράκη, ο οποίος αποχωρεί για προσωπικούς λόγους. Με τη γνώση, την εμπειρία και το ανατρεπτικό χιούμορ του συγκρότησε ένα ξεχωριστό δίδυμο με τον Παναγιώτη Στάθη και από κοινού συνέβαλαν σημαντικά στην ενδυνάμωση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του Ανοιχτού Καναλιού».

Λίγη ώρα αργότερα, ανακοίνωση εξέδωσε και από πλευράς του ο παρουσιαστής, κάνοντας λόγο για ξαφνική και επίπονη περιπέτεια με την υγεία του που έκανε αδύνατο να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του - δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του.

Η ανακοίνωση του Παναγιώτη Στάθη για τον Δημήτρη Καμπουράκη

Σήμερα Δευτέρα 30/10, ο Παναγιώτης Στάθης, με τον οποίο παρουσίαζαν από κοινού την εκπομπή Ώρα Ελλάδος, θέλησε να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους, απαντώντας στα σχόλια που έγιναν και ανέφεραν πως οι δυο παρουσιαστές τσακώθηκαν και αυτός είναι ο λόγος αποχώρηση του Δημήτρη Καμπουράκη από την εκπομπή και γενικά από το κανάλι.

«Είδατε τις ανακοινώσεις του σταθμού και του Δημήτρη. Να πω βέβαια, ότι είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία με τον Δημήτρη, ανέφελη συνεργασία, επιτυχημένη θεωρώ, πάρα πολύ επιτυχημένη. Να πω ακόμα ότι μου προκαλούν θλίψη αναφορές ότι τσακώθηκα με τον Δημήτρη, άκουσα μάλιστα ότι δεν του ευχηθήκαμε χρόνια πολλά. Εντάξει, ανοησίες είναι όλα αυτά», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Στάθης.

«Να του ευχηθώ να είναι όλα καλά! Καλή συνέχεια και περαστικά», συνέχισε.