«Μου έρχεται να κάνω εμετό, συγγνώμη» - "Κόλαφος" ο Μέμος Μπεγνής για τον ντόρο γύρω από το όνομα του Στέφανου Κασσελάκη

«Προτιμώ να κάνω σχέσεις με...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μου έρχεται να κάνω εμετό, συγγνώμη» -

Ο Μέμος Μπεγνής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα το πρωί της Δευτέρας 30/10 και μίλησε αναλυτικά για όλους και για όλα. Σχολίασε πρόσωπα της επικαιρότητας, όπως είναι ο Στέφανος Κασσελάκης (δείτε εδώ τη φωτογραφία του που κυκλοφορεί με την Έφη Αχτσιόγλου, με τους δυο τους να βρίσκονται πολύ κοντά), ενώ μίλησε και για την προσωπική του ζωή, τις σχέσεις του και τα πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεται.

Τα σχόλια του Μέμου Μπεγνή για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Είχα ένα πολύ σοβαρό ατύχημα κάποτε. Έπεσα πάνω σε ένα βάζο, έκοψα όλο μου το χέρι, κόπηκαν τένοντες, νεύρα. Είχα δύσκολη αποκατάσταση, ήταν μία πολύ μεγάλη περιπέτεια», είπε αρχικά για τη στιγμή που φοβήθηκε για τη ζωή του.

Δείτε επίσης: Τι είναι η αυτοάνοση ασθένεια "Χασιμότο" την οποία αντιμετώπισε ο Μέμος Μπεγνής

Όσον αφορά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε: «Είναι φέρελπις. Τον έχουν κατηγορήσει ότι δεν έχει πολιτικό backround ή πολιτικό λόγο, αλλά εγώ λέω καλύτερα. Είναι ένας άνθρωπος με ένα φρέσκο μυαλό, που μπορεί να κάνει την ανατροπή. Δηλώνει τη σεξουαλική του ταυτότητα - επιτέλους - και έχει κατηγορηθεί ότι το κάνει σημαία. Αυτό που δηλώνει, αυτός είναι. Τα κανάλια το έχουν κάνει λάστιχο. Όταν κυνηγάνε τον σύντροφό του στο super market για να δουν τι πήρε και παίρνουν συνέντευξη από τον παντοπώλη, μου έρχεται να κάνω εμετό, συγγνώμη».

Σε ερώτηση για το αν έχει ζητήσει ποτέ βοήθεια από ειδικό για την ψυχική του υγεία, επισήμανε: «Δεν έχω ζητήσει ποτέ τη βοήθεια από ειδικό, έχει γίνει τόσο της μόδας που δεν μπορώ άλλο να ακούω ότι κάποιος περνά μια ερωτική απογοήτευση και χρειάζεται να το διαχειριστεί με τον ψυχολόγο του. Έχουμε φίλους που μπορούμε να μιλάμε. Αν πρόκειται για κάποια βαριά κατάθλιψη, τότε μπορείς να απευθυνθείς σε ειδικό. Σιγά σιγά ντρέπεσαι να πεις ότι δεν έχεις πάει ποτέ σε ψυχολόγο, σε κοιτάνε με μισό μάτι».

Ενώ σχετικά με την προσωπική του ζωή, ανέφερε: «Δεν αγχώθηκα μήπως χάσω τη γοητεία μου μεγαλώνοντας ή λόγω της απώλειας των μαλλιών μου, αλλά πρέπει να προσέχουμε την εικόνα μας, το σώμα μας, το πρόσωπό μας. Πάμε στους ειδικούς να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και όλα μια χαρά».

«Το σεξ είναι αναγκαίο κακό, πολύ κακό για το τίποτα, αλλά απαραίτητο συστατικό για μια σχέση για να είναι υγιής. Εννοείται ότι μπορεί να υπάρξει σχέση χωρίς το σεξ. Όταν ζευγάρια είναι 50 χρόνια μαζί, δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορεί να είναι τόσο ενεργοί, δεν γίνεται. Δεν μπορώ να βρεθώ σεξουαλικά με άνθρωπο χωρίς να έχω να πω κάτι, γι' αυτό και δεν έχω κάνει ποτέ one night stand. Προτιμώ να κάνω σχέσεις με μικρότερες ηλικίες. Οι συνομήλικοι, μου φαίνονται μεγάλοι», κατέληξε.