Δέσποινα Βανδή: «Δεν φοβάστε το Θεό;» - Δεκάδες αρνητικές αντιδράσεις στο Instagram για την "καυτή" εμφάνιση στα μπουζούκια

Η αποστομωτική απάντηση της Σίλιας Κριθαριώτη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Μια από τις πιο καυτές της εμφανίσεις έκανε η Δέσποινα Βανδή αυτό το Σαββατοκύριακο. Η τραγουδίστρια έκανε έναρξη στον Βοτανικό έχοντας στο πλευρό της τον Γιώργο Σαμπάνη και θα μας διασκεδάζουν από εδώ και στο εξής κάθε Σαββατοκύριακο στο νυχτερινό κέντρο της Ιεράς Οδού.

Η πρεμιέρα έγινε την Παρασκευή 27/10, με τον Βασίλη Μπισμπίκη μαζί με τους γονείς του να κάθονται σε ένα από τα πρώτα τραπέζια και να την χειροκροτούν (δείτε φωτογραφίες).

Μάλιστα, ο ηθοποιός βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο και το Σάββατο 28/10 για να γιορτάσει τα γενέθλια του με την παρέα του. Η Δέσποινα Βανδή δεν δίστασε να του ευχηθεί και να του δώσει ένα γλυκό φιλί στο στόμα μπροστά σε όλους (δείτε το βίντεο).

Χαλασμό έκανε ωστόσο και η "καυτή" εμφάνιση της τραγουδίστριας στα 54 της! Διατηρώντας ένα εκπληκτικό κορμί, μπορεί να φορά ότι θέλει, αφού και τα πιο δύσκολα συνολάκια, ταιριάζουν τέλεια στις αναλογίες της. Οι δυο συγκεκριμένα εμφανίσεις ωστόσο, προκάλεσαν και αρνητικά σχόλια στις αναρτήσεις της στο Instagram.

Τα αρνητικά σχόλια κάτω από ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε φωτογραφίες με τα "καυτά" σύνολα που φόρεσε και μερικά από τα αρνητικά σχόλια που έγιναν είναι τα εξής:

«Έχω μια απορία ,γιατί τέτοια εμφάνιση Δέσποινα; Γιατί;», «Ντροπή!! Επηρεάζετε και μικρά παιδιά. Θα δώσετε λόγο για όλες αυτές τις ψυχές. Δεν λυπάστε τη δική σας; Δεν φοβάστε το Θεό;», «Η εμφάνισή σου δεν ήταν καλή, πολύ δεύτερη».

Το σχόλιο της Σίλια Κριθαριώτη

Ανάρτηση με τις εμφανίσεις της τραγουδίστριας έκανε και η Σίλια Κριθαριώρη, αφού ήταν δικές της δημιουργίες. Σε ένα από τα αρνητικά σχόλια λοιπόν, θέλησε να απαντήσει με τον πιο σωστό τρόπο.

«Πολύ ωραίο...αλλά αδικείς τη δημιουργία σου φορώντας τη σε μια 50+», έγραψε μία, με την σχεδιάστρια να απαντάει «Αν για εσάς η ηλικία είναι εμπόδιο, για μένα είναι ένας αριθμός που δεν με περιορίζει» και της πρόσθεσε ένα emoji με φιλί.