Διασκέδασαν στα πρώτα τραπέζια μέχρι πρωίας - Οι γονείς του Βασίλη Μπισμπίκη απόλαυσαν την Δέσποινα Βανδή στην πρεμιέρα της

Εντυπωσιακή η μητέρα του στο πλευρό του πατέρα του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Στον Βοτανικό μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη και τους Kings έκανε πρεμιέρα η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια φέτος το χειμώνα θα μας χαρίζει για ακόμη μια χρονιά, μοναδικές βραδιές γεμάτες από τις επιτυχίες της, πρόσφατες αλλά και παλιές.

Το βράδυ της Παρασκευής 27/10 ανέβηκε στην πίστα πραγματοποιώντας μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της, αλλάζοντας δυο outfit τα οποία ήταν εξίσου "καυτά", αναδεικνύοντας την καλλίγραμμη σιλουέτα της - δείτε πως την διατηρεί.

Εννοείται στο κοινό, βρέθηκε τόσο ο σύντροφός της Βασίλης Μπισμπίκης, όσο και η κόρη της Μελίνα Νικολαϊδη με την οποία εκτός από μαμά και κόρη είναι και φίλες και στηρίζει η μια την άλλη σε όλα (δείτε φωτογραφίες).

Και οι γονείς του Μπισμπίκη στην πρεμιέρα της Βανδή

Στην πρεμιέρα ωστόσο, ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν ήταν μόνος του, αλλά και με τους γονείς του, οι οποίοι θέλησαν να απολαύσουν τη νύφη τους. Η μητέρα του και ο πατέρας του μάλιστα, πόζαραν χαμογελαστοί στο πλευρό του!

Δημήτρης Μπισμπίκης γονείς

Οι σχέσεις της Δέσποινας με την αδερφή του Βασίλη

Η Δέσποινα Βανδή αποτελεί το πρότυπο της γυναίκας εκείνης, που δε σταματάει ποτέ, αφού προσπαθεί καθημερινά να είναι εντάξει στις πολλές και διαφορετικές υποχρεώσεις, που τη βλέπουμε να αναλαμβάνει στη ζωή της.

Εκτός λοιπόν από το τραγούδι και τη συχνή συμμετοχή της σε τηλεοπτικά προγράμματα, παράλληλα φροντίζει τα παιδιά της, έχει μια πολύ ευτυχισμένη προσωπική ζωή και ποτέ της δεν αφήνει πίσω το κομμάτι της γυμναστικής, που τόσο αγαπάει.

Έτσι λοιπόν πριν από αρκετό καιρό δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με την ίδια να γυμνάζεται στο γυμναστήριο του συντρόφου της κόρης της (δείτε εδώ τον παθιασμένο τους έρωτα) και μάλιστα στα σχόλια ξεχώρισε αυτό, που της έκανε η αδερφή του Βασίλη Μπισμπίκη, το οποίο είναι απόδειξη για τις σχέσεις, που έχουν οι δύο κύριες.

«Και κάπως έτσι ξεκινάει μια Τρίτη!», έγραψε η Δέσποινα Βανδή.

Αδερφή Μπισμπίκη - σχόλιο