"Σείστηκε" ο Βοτανικός με την "καυτή" εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή - Ούρλιαζε η Μελίνα στο κοινό και ο Μπισμπίκης χειροκροτούσε

Χαμός στην πρεμιέρα της με τον Γιώργο Σαμπάνη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Πρεμιέρα στον Βονατικό έκανε το βράδυ της Παρασκευής 27/10 η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη. Το νέο νυχτερινό δίδυμο έβαλε "φωτιά" στην πίστα με τις επιτυχίες του, με το κέντρο να είναι γεμάτο από κόσμο. Μάλιστα, το παρών έδωσαν πολλά διάσημα ονόματα, όπως για παράδειγμα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που έκανε και δηλώσεις στις κάμερες.

Από την πρεμιέρα ωστόσο δεν γινόταν να λείπει ο σύντροφος της τραγουδίστριας, Βασίλης Μπισμπίκης αλλά και η κόρη της, Μελίνα Νικολαϊδη, που την στηρίζουν σε κάθε της βήμα και απόφαση.

Φωτογραφίες από Βανδή - Μπισμπίκη - Μελίνα

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο και απαθανάτισε τόσο τις "καυτές" της εμφανίσεις επί σκηνής, όσο και το χαμό που έκαναν στο κοινό τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Δέσποινα Βανδή άλλαξε δυο εμφανίσεις. Στην πρώτη επέλεξε ένα μίνι κατακόκκινο φόρεμα με "καυτά" ανοίγματα στο πλάι και στο μπούστο. Στην δεύτερη ένα μαύρο σύνολο που έμοιαζε λες και είχε ζαρτιέρες.

Η τραγουδίστρια απέσπασε τα καλύτερα σχόλια, αφού στα 54 της χρόνια έχει απίστευτο κορμί - δείτε πως το συντηρεί.

Δέσποινα Βανδή πρεμιέρα Βοτανικός

Δέσποινα Βανδή πρεμιέρα Βοτανικός

Με το που ανέβηκε στην σκηνή η τραγουδίστρια, από κάτω στο κοινό τα αγαπημένα της πρόσωπα έκαναν χαμό, με τον Βασίλη Μπισμπίκη να χειροκροτά και να την κοιτά με τεράστια αγάπη.

Δέσποινα Βανδή πρεμιέρα Βοτανικός Βασίλης Μπισμπίκης

Από την άλλη η Μελίνα Νικολαϊδη όλο το βράδυ τραγουδούσε τα κομμάτια της μητέρας της, χόρευε με την παρέα της και ούρλιαζε μαζί με το κοινό.

Δέσποινα Βανδή πρεμιέρα Βοτανικός Μελίνα Νικολαϊδη

Οι φωτογραφίες πριν την πρεμιέρα

Η Δέσποινα Βανδή είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές τραγουδίστριες στην Ελλάδα. Διαθέτει όλο το πακέτο, αφού έχει συγκλονιστική φωνή και ακόμη ένα πιο συγκλονιστικό κορμί. Λίγο πριν την πρεμιέρα της λοιπόν και με αφορμή το νέο της τραγούδι,, πραγματοποίησε μια φανταστική φωτογράφιση.

Φωτογραφίες από την επαγγελματική φωτογράφιση δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφήνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους με το στόμα ανοιχτό.

Η Δέσποινα Βανδή πόζαρε φορώντας μόνο ένα σακάκι. μαύρο καλσόν και γόβες και είδε την απόλυτη αποθέωση στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της.

«Έλα οκ, άντε γειά!!! Μας πορώνει και δεν πάμε καλά», «Wow, είδωλο» είναι μερικά από τα δεκάδες σχόλια που δέχτηκε. Πολλοί επίσης, αποθέωσαν και το καινούργιο της τραγούδι.