«Άντε πάλι, λύσσαξες! Αφήστε να κάνω του δουλίτσα μου» - Ξέσπασε στην κάμερα του Breakfast at Star η Μπέττυ Μαγγίρα

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Άντε πάλι, λύσσαξες! Αφήστε να κάνω του δουλίτσα μου» - Ξέσπασε στην κάμερα του Breakfast at Star η Μπέττυ Μαγγίρα

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star συνάντησε την Μπέττυ Μαγγίρα κατά την έξοδό της από το στούντιο του ΑΝΤ1 και η ίδια στάθηκε να μιλήσει στη δημοσιογράφο του καναλιού, απαντώντας σε ερωτήσεις της για τον ανταγωνισμό, το επαγγελματικό της μέλλον, αλλά και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος φημολογείται πως θα "μετακομίσει" στο MEGA του χρόνου στην πρωινή ζώνη (δείτε εδώ την ξεκάθαρη απάντησή του).

Όσον αφορά, ωστόσο, όσα πρόκειται να κάνει στο κανάλι στο οποίο βρίσκεται η ίδια αυτή τη στιγμή, επειδή ακούγονται πολλά, με τελευταία είδηση την παρουσίαση ενός βραδινού show, αντέδρασε και κράτησε απόσταση, με ευγένεια και χιούμορ πάντα.

Η αντίδραση της Μπέττυς Μαγγίρα για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Ο χρόνος θα δείξει αν έχω δικαιωθεί με την εκπομπή στον ΑΝΤ1, στο τέλος του χρόνου γίνεται ο απολογισμός. Εννοείται ότι κοιτάω τον ανταγωνισμό, κοιτάω τα δικά μας νούμερα, κοιτάω να δω αν υπάρχει κάτι που θέλει διόρθωση, ασχολούμαστε όλοι με αυτό το προϊόν. Δεν τα κοιτάω ανά πεντάλεπτο, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με αυτά, εγώ είμαι για να παρουσιάζω», είπε αρχικά.

Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, επισήμανε: «Επειδή λήγει το συμβόλαιό του και έχουν ακουστεί και γράφονται διάφορα ότι μπορεί να κάνει πρωινό. Δεν ξέρω αν πραγματικά το θέλει ο Γρηγόρης».

Μόλις η δημοσιογράφος την ρώτησε εάν υπάρχει πιθανότητα να μεταφερθεί στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 η ίδια, αναφώνησε: «Άντε πάλι κι εσύ λύσσαξες! Αφήστε με να κάνω τη δουλίτσα μου το σαββατοκύριακο ακόμα δεν ήρθα με έχετε βάλει σε πρωινά, σε βραδινά!», ενώ για το Your Face Sounds Familiar το οποίο φημολογείται πως θα παρουσιάσει και εκεί θα βρίσκεται η Έλενα Χριστοπούλου, τόνισε: «Πολλά θα γραφτούν μέχρι να γίνει, δεν ξέρω πότε θα γίνει, δεν μου έχουν πει κάτι εμένα. Το ότι γράφονται διάφορα, δεν σημαίνει ότι ισχύουν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολη απόφαση! Δε θα...» - Οι όλο νόημα δηλώσεις της Μπέτυς Μαγγίρα για το τέλος της από το Open

Your Face Sounds Familiar: Τρεις άνδρες και δύο γυναίκες - Τα 5 πρόσωπα που ετοιμάζεται να "κλείσει" ο ΑΝΤ1

«Δεν υπάρχει καμία...» - Η Μπέττυ Μαγγίρα "έσπασε" την σιωπή της για την κόντρα με την Κατερίνα Καινούργιου

«Το HR σε καλεί από τον ΑΝΤ1 να περάσεις να πάρεις την αποζημίωσή σου» - Το σχόλιο του Μακαλιά για την ηλικία της Μπέττυς Μαγγίρα που προκάλεσε την αντίδρασή της

I Love ΣουΚου: «Εσύ σε ποια εκπομπή δουλεύεις;», «Αν με ρωτάς δε θα ήθελα να είμαστε αυτοί που...» - Αμηχανία για τη Μαγγίρα με την ενόχληση του Μακαλιά

Τα σχόλια του Super Κατερίνα για την Μπέττυ Μαγγίρα: «Είχε δηλώσει ότι δεν θέλει να κάνει κίτρινο ρεπορτάζ» - «Όφειλε να γνωρίζει ότι...»

«Ο καλύτερος σύντροφος, ο καλύτερος πατέρας...» - Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Μπέττυς Μαγγίρα στον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη

«Γλυκιά μου Σταματίνα, με κάνει έξαλλη...» - Η Μαγγίρα έβαλε τα πράγματα στη θέση τους μετά την αναφορά του ονόματός της από την Τσιμτσιλή