Μαίρη Χρονοπούλου: Η δεύτερη διαθήκη "φάντασμα" που είναι κρυμμένη σε κρύπτη στο σπίτι της - Τι μπορεί να γράφει και πολλοί "τρέμουν"

Θρίλερ 3 εβδομάδες μετά το θάνατό της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Θρίλερ επικρατεί με τα περιουσιακά στοιχεία της Μαίρης Χρονοπούλου. Όπως είναι γνωστό τις τελευταίες ημέρες, φήμες θέλουν να υπάρχει μια δεύτερη χειρόγραφη διαθήκη, την οποία η ηθοποιός έχει κρυμμένη στο σπίτι της στην Παιανία σε κρύπτη που χρησιμοποιούσε.

Ο επικοινωνιολόγος, Γιάννης Αρμουτίδης, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή Πρωινό Σουσου, σήμερα Δευτέρα 30/10 και έκανε αποκαλύψεις σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην δημόσια διαθήκη, η οποία είναι και η μόνη προς το παρόν που έχουν στα χέρια τους, και υπάρχει περίπτωση να ανοιχτεί σήμερα.

Δείτε επίσης: Θρίλερ με το άφαντο πράσινο ντοσιέ με το ασφαλιστήριο της αμύθητης κινητής περιουσίας της

Αποκαλύψεις για την διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου.

«Η διαθήκη που έχει ανακοινωθεί δημόσια είναι η μόνη προς το παρόν που υπάρχει και είναι της Μαίρης Χρονοπούλου. Τι γίνεται τώρα; Η διαθήκη θα δημοσιευτεί σήμερα από τη συμβολαιογράφο η οποία έχει πάρει το αρχείο από την πρώτη που ήταν σε σύνταξη και αφού δημοσιευθεί στο Ειρηνοδικείο Κορωπίου, θα δούμε αν είναι ταχύτατες οι διαδικασίες ώστε να ανοίξει κιόλας. Αν οι διαδικασίες είναι γρήγορες σήμερα θα μάθουμε τι γράφει. Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι θα ξέρουμε ποια είναι η ημερομηνία», ανέφερε αρχικά ο κ. Αρμουτίδης.

Για να συμπληρώσει: «Ανεπίσημα σας λέω και πρώτη φορά δημόσια ότι αυτή η διαθήκη ίσως να περιέχει τις διαδικασίες που ήθελε η Μαίρη Χρονοπούλου να ταφεί. Ίσως κάποιες λεπτομέρειες για το πώς θα μοιραστούν τα πράγματα. Εικάζεται ότι υπάρχει κι άλλη περιουσία και δεν ξέρουμε η διαθήκη έγινε πριν μεταβιβαστεί η περιουσία της στο Χαμόγελο και του Παιδιού.

Σχετικά με την χειρόγραφη διαθήκη, αποκάλυψε: «Η Μαίρη έχει συντάξει και μια χειρόγραφη και μεταγενέστερη διαθήκη η οποία σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε και λέει ο νόμος, πάντα ακυρώνει την προηγούμενη, στο σύνολο ή κατά μέρος της! Πιστεύουμε ότι αυτή η διαθήκη βρίσκεται εντός σπιτιού σε ειδική κρύπτη και ενδεχομένως γνωρίζουν δικοί της άνθρωποι. Και ίσως αυτό ήθελαν οι διαρρήκτες γιατί κάποιος ίσως προσβάλλεται από το περιεχόμενο της νέας διαθήκης για κάποιο λόγο που προς το παρόν δεν γνωρίζουμε. Αυτή η διαθήκη ενδεχομένως να γράφει την επιθυμία της για την κινητή της περιουσία»

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος στην δεύτερη διαθήκη υπάρχει περίπτωση η Μαίρη Χρονοπούλου να έχει προνοήσει και να έχει αφήσει νόμιμα τεκμηριωμένη την επιθυμία της, για το πως θα διανεμηθεί η περιουσία της εκεί που επιθυμούσε.