Μαίρη Χρονοπούλου: Θρίλερ με το άφαντο πράσινο ντοσιέ με το ασφαλιστήριο της αμύθητης κινητής περιουσίας της

Πολλές τα ερωτηματικά μετά την διάρρηξη στο σπίτι της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHPOTO
NDPPHPOTO

Θρίλερ επικρατεί με την διάρρηξη στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου. Στην μονοκατοικία στην Παιανία που έγινε η τελετή αποχαιρετισμού της (δείτε εικόνες) και έμενε τα τελευταία χρόνια της ζωής της. Όπως έγινε γνωστό, το βράδυ της Τρίτης 24/10 άγνωστοι το διέρρηξαν σπάζοντας την κεντρική πόρτα, με σκοπό να μπουν μέσα και να κλέψουν πολύτιμα αντικείμενα μεγάλης αξίας (δείτε την ανακοίνωση από το Χαμόγελο του παιδιού).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, χτύπησε ο συναγερμός και άμεσα ειδοποιήθηκε η εταιρεία security, η οποία με την σειρά της ενημέρωσε την αστυνομία, αφού κανείς δεν μένει αυτή την στιγμή μέσα στην οικία μετά το θάνατο της σπουδαίας ηθοποιού. Άμεσα επίσης στο σπίτι έφτασε και ο κ. Γιαννόπουλος πρόεδρος στο Χαμόγελο του Παιδιού, στον οποίο άφησε την οικία μετά το θάνατό της με σκοπό να γίνει μουσείο.

Πληροφορίες για τη διάρρηξη στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, οι πόρτες είχαν παραβιαστεί και υπήρχαν διακριτά σημάδια της διάρρηξης καθώς ο χώρος ήταν αναστατωμένος και υπήρχαν αντικείμενα άτακτα ριγμένα στο χώρο.

Το θρίλερ ωστόσο συνεχίζεται με το άφαντο πράσινο ντοσιέ στο οποίο υπήρχε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο που είχε υπογράψει η Μαίρη Χρονοπούλου και είχε ανανεωθεί τον περασμένο Σεπτέμβρη, στο οποίο ασφαλίζει την κινητή περιουσία της από σεισμό, νεροποντές, πλημμύρες, επιθέσεις αλλά και διαρρήξεις, αξίας 600 ευρώ το χρόνο.

Μαίρη Χρονοπούλου σπίτι

Το ντοσιέ αυτό, βρίσκεται ανάμεσα στα έγγραφα που φύλαγε η ηθοποιός τα οποία κανένας δεν αναζήτησε ή ποτέ δεν βρέθηκαν και δεν παραδόθηκαν σε εκείνους που τα αναζητούσαν.

Βάσει του ασφαλιστηρίου, η οποιαδήποτε κλοπή αντικειμένων η δολιοφθοράς καλύπτεται από την εταιρία αρκεί να αποδεικνύεται ότι υπακούει στους όρους που διέπουν την τήρηση του και δεν έχει πραγματοποιηθεί με δόλο.

Στην εφημερίδα ο πρώην σύντροφός της φανερά προβληματισμένος ανέφερε πως ποτέ στα χρονικά έως την ημέρα του θανάτου της, δεν πραγματοποιήθηκε διάρρηξη στο σπίτι της ακόμη και όταν η Μαίρη Χρονοπούλου έλειπε για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Η διάρρηξη αυτή, έγινε μετά την αποκάλυψη για την τεράστιας αξίας κινητή περιουσία που υπάρχει μέσα την οικία της.

Να σημειωθεί πως σήμερα 27/10 εκδικάζεται στο Ειρηνοδικείο Παιανίας η απόφαση για την καταμέτρηση και καταγραφή των αντικειμένων μέσα στην οικία και στη συνέχεια να γίνει η σφράγιση του.

ΠΗΓΗ  Χ